Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

А.М.Н. ПОДКОВА КОМПАНИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204273614
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204273614 от 2017-11-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 6, 2016 10:57
Наименование
А.М.Н. ПОДКОВА КОМПАНИ
Транслитерация
A.M.N. PODKOVA COMPANY
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Островец, СКЛАД, 020160 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно с фуражи, фуражни смеси и зърнени храни; внос и износ на фуражи, фуражни смеси и зърнени храни; стопанисване на магазини и складове за продажба на едро и дребно на фуражи... Търговия на едро и дребно с фуражи, фуражни смеси и зърнени храни; внос и износ на фуражи, фуражни смеси и зърнени храни; стопанисване на магазини и складове за продажба на едро и дребно на фуражи, фуражни смеси и зърнени храни; транспорт и спедиторска дейност, както и всякакви други дейности или услуги незабранени със закон или подзаконов нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНТИГОНИ НИКОЛАОС МОУХТАРИ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНТИГОНИ НИКОЛАОС МОУХТАРИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма А.М.Н. ПОДКОВА КОМПАНИ ЕООД на латиница "A.M.N. PODKOVA COMPANY" с ЕИК/ПИК 204273614 е основана на 6 Октомври 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Островец, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-10-06
Регистрация на фирмата

2017-08-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Върбен, КВ. ТЕРВЕЛ, 8
+ БЪЛГАРИЯ, с. Островец, СКЛАД, 020160
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с фуражи, фуражни смеси и зърнени храни; производство на фуражи, фуражни смеси и зърнени храни; Стопанисване на магазини и складове за продажба на едро и дребно на фуражи, фуражни смеси и зърнени храни; търговия на едро и дребно с напоителна техника, изкуствени торове, селскостопанска техника и инвентар, посадъчен материал и семена; търговия с пестициди и хербициди; стопанисване на магазини за търговия на едро и дребно с моторни и електрически триони и консумативи за тях, напоителна техника, изкуствени торове, селскостопанска техника и инвентар; стопанисване на автомивки и салони за автомобилна козметика; търговия с автомобилни гуми и аксесоари; Ремонт, монтаж и демонтаж на автомобилни гуми; търговия с автоаксесоари; търговия с автомобилни нови и употребявани резервни части; консултантска дейност; посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, търговско представителство; преводаческа дейност; транспорт и спедиторска дейност; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем и продажба; строителна дейност; проектантска и външнотърговска дейност; търговия на едро и дребно със строителни материали; туристически услуги; покупко-продажба на нови и употребявани МПС и резервни части за тях; добив, преработка и пласмент на дървен материал; транспортна и туроператорска дейност; комисионни, спедиционни и превозни сделки; лизинг; внос и износ; хотелиерски, ресторантски, туристически услуги, външна и вътрешна търговия; маркетинг, реклама, както и всякакви други дейности или услуги незабранени със закон или подзаконов нормативен акт.
+ Търговия на едро и дребно с фуражи, фуражни смеси и зърнени храни; внос и износ на фуражи, фуражни смеси и зърнени храни; стопанисване на магазини и складове за продажба на едро и дребно на фуражи, фуражни смеси и зърнени храни; транспорт и спедиторска дейност, както и всякакви други дейности или услуги незабранени със закон или подзаконов нормативен акт.

2017-11-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204273614 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма