Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЕКСЕЛ КОНСУЛТИНГ ЕНД ТРЕЙДИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204277616
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204277616 от 2018-02-20 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 7, 2016 17:13
Наименование
ДЕКСЕЛ КОНСУЛТИНГ ЕНД ТРЕЙДИНГ
Транслитерация
DEXEL CONSULTING & TRADING EOOD
Оборот
2,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, "Васил Левски", 59, ет. 2 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Външно и вътрешно търговска дейност, покупко-продажба на нови и употребявани часовници. Производство, преработка, обработка и изработка, както и вътрешна и външна търговия, на едро и дребно,... Външно и вътрешно търговска дейност, покупко-продажба на нови и употребявани часовници. Производство, преработка, обработка и изработка, както и вътрешна и външна търговия, на едро и дребно, на суровини и материали (пластмасови материали на гранули, на прах, смлени, преработени, лепила и адезиви; черни и цветни метали; строителни материали, дърво, стъкло, керамика; железария и железарски изделия; осветление и осветителни изделия и др.), както и всякакъв вид консултантска дейност, свързана с производството, преработката, обработката, изработката, външна и вътрешна търговия, на едро и на дребно, на суровини и материали. За постигане предмета на дейност на дружеството може да извършва всякакви търговски, индустриални, движими и недвижими операции, счетени от управителя за необходими и полезни, да участва директно или индиректно в други дружества или предприятия, имащи аналогичен, близък или свързан с неговия предмет на дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНДРЕА ГУЦО (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНДРЕА ГУЦО (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 2,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЕКСЕЛ КОНСУЛТИНГ ЕНД ТРЕЙДИНГ ЕООД на латиница "DEXEL CONSULTING & TRADING EOOD" с ЕИК/ПИК 204277616 е основана на 7 Октомври 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 2,000 лв.

Хронология

2016-10-07
Регистрация на фирмата

2018-02-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204277616 на основание друго от ЗДДС

2018-05-18
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство, преработка, обработка и изработка, както и вътрешна и външна търговия, на едро и дребно, на суровини и материали (пластмасови материали на гранули, на прах, смлени, преработени, лепила и адезиви; черни и цветни метали; строителни материали, дърво, стъкло, керамика; железария и железарски изделия; осветление и осветителни изделия и др.), както и всякакъв вид консултантска дейност, свързана с производството, преработката, обработката изработката, външната и вътрешна търговия, на едро и на дребно на суровини и материали. За постигане предмета на дейност на дружеството може да извършва всякакви търговски, индустриални, движими и недвижими операции, счетени от управителя за необходими и полезни, да участва директно или индиректно в други дружества или предприятия, имащи аналогичен, близък или свързан с неговия предмет на дейност, както и всякаква друга дейност незабранена със закон.
+ Външно и вътрешно търговска дейност, покупко-продажба на нови и употребявани часовници. Производство, преработка, обработка и изработка, както и вътрешна и външна търговия, на едро и дребно, на суровини и материали (пластмасови материали на гранули, на прах, смлени, преработени, лепила и адезиви; черни и цветни метали; строителни материали, дърво, стъкло, керамика; железария и железарски изделия; осветление и осветителни изделия и др.), както и всякакъв вид консултантска дейност, свързана с производството, преработката, обработката, изработката, външна и вътрешна търговия, на едро и на дребно, на суровини и материали. За постигане предмета на дейност на дружеството може да извършва всякакви търговски, индустриални, движими и недвижими операции, счетени от управителя за необходими и полезни, да участва директно или индиректно в други дружества или предприятия, имащи аналогичен, близък или свързан с неговия предмет на дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма