Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕНЕРГИЙНИ ТЕХНОЛОГИИ И РЕСУРСИ ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на December 7, 2022 09:12
ЕИК/ПИК
204281995
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204281995 от 2017-04-13 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 11, 2016 17:17
Наименование
ЕНЕРГИЙНИ ТЕХНОЛОГИИ И РЕСУРСИ
Транслитерация
ENERGY TECHNOLOGIES AND RESOURCES Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, П.К. Яворов, 11 Виж на картата
Предмет на дейност
създаване и поддръжка на енергопаркове от ВЕИ (възстановяеми енергийни източници), производство и продажба на електроенергия, покупка и продажба (внос-износ) на стоки, оборудване или други вещи ... създаване и поддръжка на енергопаркове от ВЕИ (възстановяеми енергийни източници), производство и продажба на електроенергия, покупка и продажба (внос-износ) на стоки, оборудване или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Юрий Василиевич Допиро (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: "КИТАЙСКО-ЕВРОПЕЙСКА ЕКОЛОГИЧНА ЗОНА (БАЛКАН) ООД 5,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: "ТРАНСВАГОН" АД 5,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КИТАЙСКО-ЕВРОПЕЙСКА ЕКОЛОГИЧНА ЗОНА (БАЛКАН) ЕООД (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10,000 лева (10,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕНЕРГИЙНИ ТЕХНОЛОГИИ И РЕСУРСИ ЕООД на латиница "ENERGY TECHNOLOGIES AND RESOURCES Ltd" с ЕИК/ПИК 204281995 е основана на 11 Октомври 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВИЛЛА ГЛОРИ", но на 21 Април 2020 година то бива сменено на сегашното "ЕНЕРГИЙНИ ТЕХНОЛОГИИ И РЕСУРСИ". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 10,000 лева.

Хронология

2016-10-11
Регистрация на фирмата

2016-12-15
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2017-03-20
Промяна наименование
Името се сменя от ВИЛЛА ГЛОРИ на БИОТЕХ РЕСУРСИ
Промяна предмет на дейност
- Реализация на комплексни инфраструктурни проекти в сферата на капиталното строителство, търговия, енергетика, финансово-икономическа дейност в качеството на отговорен изпълнител на всички проекти и програми, както и всички сделки и услуги, незабранени от закона.
+ Организация на производството и продажбата на експортна продукция в сферите на биономиката, селското стопанство, „зелените технологии“, търговията, капиталното строителство, промишленото производство, енергетиката дейности в качеството на отговорен изпълнител на всички проекти и програми, включително експорт/импорт, ефективно използване на високотехнологични производства, иновации и дългосрочни финансови ресурси; развитие и внедряване на екологично безопасни технологии, модернизация в съответствие с принципите на „зелената промишленост“.

2017-04-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204281995 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-08-02

2019-07-10
Промяна наименование
Името се сменя от БИОТЕХ РЕСУРСИ на ТРАНСВАГОН РЕСУРСИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Филип Кутев, 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Северна промишлена зона, Разтоварна гара "Владимир Павлов", Административна сграда на "Тра
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- Организация на производството и продажбата на експортна продукция в сферите на биономиката, селското стопанство, „зелените технологии“, търговията, капиталното строителство, промишленото производство, енергетиката дейности в качеството на отговорен изпълнител на всички проекти и програми, включително експорт/импорт, ефективно използване на високотехнологични производства, иновации и дългосрочни финансови ресурси; развитие и внедряване на екологично безопасни технологии, модернизация в съответствие с принципите на „зелената промишленост“.
+ производство и продажба на колела за товарни и пътнически железопътни вагони, създаване и поддръжка на енергопаркове от възстановяеми енергийни източници (ВЕИ), производство и продажба на електроенергия, покупка и продажба (внос-износ) на стоки, оборудване или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.

2020-04-21
Промяна наименование
Името се сменя от ТРАНСВАГОН РЕСУРСИ на ЕНЕРГИЙНИ ТЕХНОЛОГИИ И РЕСУРСИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Северна промишлена зона, Разтоварна гара "Владимир Павлов", Административна сграда на "Тра
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, П.К. Яворов, 11
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- производство и продажба на колела за товарни и пътнически железопътни вагони, създаване и поддръжка на енергопаркове от възстановяеми енергийни източници (ВЕИ), производство и продажба на електроенергия, покупка и продажба (внос-износ) на стоки, оборудване или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.
+ създаване и поддръжка на енергопаркове от ВЕИ (възстановяеми енергийни източници), производство и продажба на електроенергия, покупка и продажба (внос-износ) на стоки, оборудване или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.

2022-12-07
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма