Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Студио Галиани ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204294117
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 19, 2016 13:35
Наименование
Студио Галиани
Транслитерация
Studio Galiani EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Борован, ул. Хан Крум, 4 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Образователни, импресарски, рекламни, информационни, програмни услуги; консултантска дейност, сделки с интелектуална собственост, търговско посредничество, търговия на едро и дребно, ... Образователни, импресарски, рекламни, информационни, програмни услуги; консултантска дейност, сделки с интелектуална собственост, търговско посредничество, търговия на едро и дребно, импорт и експорт на стоки в България, Европейски съюз и трети страни, организиране на тържества и ритуали и всяка друга стопанска дейност, незабранена със закон. В случай че за която и да е от предходните дейности се изисква регистрация, разрешение или лиценз, същата ще бъде извършвана след финализирането на въпросната регистрация или получаването на разрешението или лиценза. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГАЛЯ ДИМИТРОВА МУЦОВСКА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГАЛЯ ДИМИТРОВА МУЦОВСКА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Студио Галиани ЕООД на латиница "Studio Galiani EOOD" с ЕИК/ПИК 204294117 е основана на 19 Октомври 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ГАЛИАНИ СТИЛ", но на 22 Октомври 2020 година то бива сменено на сегашното "Студио Галиани". Седалището на компанията се намира в с. Борован, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-10-19
Регистрация на фирмата

2020-10-22
Промяна наименование
Името се сменя от ГАЛИАНИ СТИЛ на Студио Галиани
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Борован, ул. ХАН КРУМ, 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул. Лукашов, 15, бл. Бизнес център
Промяна предмет на дейност
- СВАТБЕНИ УСЛУГИ, ЦЯЛОСТНО ОРГАНИЗИРАНЕ НА СВАТБЕНИЯ ДЕН, ИЗРАБОТВАНЕ НА СВАТБЕНИ АКСЕСОАРИ; ОРГАНИЗИРАНЕ НА ТЪРЖЕСТВА И РИТУАЛИ; РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО, ПРОИЗВОДСТВО ИЛИ ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАВАНЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН ИЛИ ПРЕРАБОТЕН ВИД; ИМПОРТ И ЕКСПОРТ НА СТОКИ В БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ТРЕТИ СТРАНИ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДИ ЛИЦА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ; И ВСЯКА ДРУГА СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Образователни, импресарски, рекламни, информационни, програмни услуги; консултантска дейност, сделки с интелектуална собственост, търговско посредничество, търговия на едро и дребно, импорт и експорт на стоки в България, Европейски съюз и трети страни, организиране на тържества и ритуали и всяка друга стопанска дейност, незабранена със закон. В случай че за която и да е от предходните дейности се изисква регистрация, разрешение или лиценз, същата ще бъде извършвана след финализирането на въпросната регистрация или получаването на разрешението или лиценза.

2021-02-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул. Лукашов, 15, бл. Бизнес център
+ БЪЛГАРИЯ, с. Борован, ул. Хан Крум, 4

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма