Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА - СТОММЕДИК - Д-р ПЕТЯ БОГДАНОВА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204302158
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 25, 2016 14:22
Наименование
АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА - СТОММЕДИК - Д-р ПЕТЯ БОГДАНОВА
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 69, вх. Б, ет. 4 Виж на картата
Има 53 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извънболнична първична дентална помощ по дентална медицина, съгласно ЗЛЗ; Диагностика, лечение, рехабилитация, консултации и здравна профилактика, в т.ч. профилактични прегледи, водене на ... Извънболнична първична дентална помощ по дентална медицина, съгласно ЗЛЗ; Диагностика, лечение, рехабилитация, консултации и здравна профилактика, в т.ч. профилактични прегледи, водене на всякаква документация свързана с дейността; предписване на необходимите изследвания и насочване при необходимост на пациенти за консултативна и болнична дейност, както и лекарства и медицински пособия, издава документи свързани с дейността си; покупка на стоки, материали и консумативи, ползване на услуги за нуждите на осъществяваната медицинска дейност, както и извършване на търговски сделки по реда на Закона за лечебните заведения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Петя Викторова Богданова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Петя Викторова Богданова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ПОМОЩ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА - СТОММЕДИК - Д-р ПЕТЯ БОГДАНОВА ЕООД с ЕИК/ПИК 204302158 е основана на 25 Октомври 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2016-10-25
Регистрация на фирмата

2017-01-04
Промяна предмет на дейност
- Извънболнична първична дентална помощ по обща дентална медицина, съгласно ЗЛЗ;Диагностика,лечение,рехабилитация, консултации и здравна профилактика, в т.ч. профилактични прегледи, водене на всякаква документация свързана с дейността; предписване на необходимите изследвания и насочване при необходимост на пациенти за консултативна и болнична дейност,както и лекарства и медицински пособия,издава документи свързани с дейността си; покупка на стоки, материали и консумативи, ползване на услуги за нуждите на осъществяваната медицинска дейност, както и извършване на търговски сделки по реда на Закона за лечебните заведения.
+ Извънболнична първична дентална помощ по дентална медицина, съгласно ЗЛЗ; Диагностика, лечение, рехабилитация, консултации и здравна профилактика, в т.ч. профилактични прегледи, водене на всякаква документация свързана с дейността; предписване на необходимите изследвания и насочване при необходимост на пациенти за консултативна и болнична дейност,както и лекарства и медицински пособия, издава документи свързани с дейността си; покупка на стоки, материали и консумативи, ползване на услуги за нуждите на осъществяваната медицинска дейност, както и извършване на търговски сделки по реда на Закона за лечебните заведения.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма