Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АСОЦИАЦИЯ ЗА МЕЖДУНАРОДНО ОБУЧЕНИЕ И СТАЖ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204311851
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 1, 2016 10:07
Наименование
АСОЦИАЦИЯ ЗА МЕЖДУНАРОДНО ОБУЧЕНИЕ И СТАЖ
Транслитерация
ASOCIACIA ZA MEJDUNARODNO OBUCHENIE I STAJ LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Батак, 7, ет. 2 Виж на картата
Има 13 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Организиране на международни обучения, стажове, конференции, обучителни семинари и презентации;, Организация на културни събития , Консултантска и посредническа дейност в сферата на бизнес ст... Организиране на международни обучения, стажове, конференции, обучителни семинари и презентации;, Организация на културни събития , Консултантска и посредническа дейност в сферата на бизнес стратегии, управление на персонала, маркетинг и излизане на международни пазари, корпоративно управление, водене на преговори, организация и управление на времето, внедряване на софтуер за управление на бизнес процеси, привличане на финансиране, оценка на инвестиционни проекти, стратегии за продажба и други свързани с управлението и развитието на бизнеса. Консултиране и изготвяне на проекти по оперативните програми на Европейския съюз, Oрганизиране на образователни курсове, програми, семинари и консултации в областта на търговията, производството, образованието, услугите и финансите; събиране, обработване, анализиране и предоставяне на бизнес информация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛЕВТИНА БАХЧЕВАН (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ПЕТЯ ВЕСКОВА МАНОЛОВА 5.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АЛЕВТИНА БАХЧЕВАН 5.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: НИКОЛИНА ЗАХАРИЕВА ЗЛАТЕВА 5.00 лв - 33.33% дял (свързан с 10 фирми)
Капитал размер
15 лева (15 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АСОЦИАЦИЯ ЗА МЕЖДУНАРОДНО ОБУЧЕНИЕ И СТАЖ ООД на латиница "ASOCIACIA ZA MEJDUNARODNO OBUCHENIE I STAJ LTD" с ЕИК/ПИК 204311851 е основана на 1 Ноември 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 15 лева.

Хронология

2016-11-01
Регистрация на фирмата

2017-04-24
Промяна предмет на дейност
- организиране на международни обучения, стажове, конференции, обучителни семинари и презентации;
+ Организиране на международни обучения, стажове, конференции, обучителни семинари и презентации;, Организация на културни събития ,Консултантска и посредническа дейност в сферата на бизнес стратегии, управление на персонала, маркетинг и излизане на международни пазари, корпоративно управление, водене на преговори, организация и управление на времето, внедряване на софтуер за управление на бизнес процеси, привличане на финансиране, оценка на инвестиционни проекти, стратегии за продажба и други свързани с управлението и развитието на бизнеса. Консултиране и изготвяне на проекти по оперативните програми на Европейския съюз, Oрганизиране на образователни курсове, програми, семинари и консултации в областта на търговията, производството, образованието,услугите и финансите; събиране, обработване, анализиране и предоставяне на бизнес информация.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма