Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Еко Зелени Гори ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204317480
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 4, 2016 08:55
Наименование
Еко Зелени Гори
Транслитерация
Eko Zeleni Gori
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Банкя, Христо Смирненски, 20, бл. -----------, вх. ------------, ет. 1 Виж на картата
Код на икономическа дейност
01.29 - Отглеждане на други многогодишни насаждения
Предмет на дейност
Производство на всички видове земеделски култури, плодове и зеленчуци, земеделска „еко” и „био” продукция, участие в програми финансирани от държавата и ЕС. Животновъдство. Транспортни и спедито... Производство на всички видове земеделски култури, плодове и зеленчуци, земеделска „еко” и „био” продукция, участие в програми финансирани от държавата и ЕС. Животновъдство. Транспортни и спедиторски услуги. Туристически услуги и атракциони. Консултантски услуги. Дърводобивна и дървопреработвателна дейност. Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Дърводобиване и продажба на дървени материали и изделия. Добив на дървесина. Продажба на стоки от собствено производство. Комисионни и складови сделки. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Строителство и търговия с дървени и строителни материали. Производство на промишлени стоки и стоки за бита. Външна и вътрешна търговия, както и всяка друга дейност, незабранена от законите на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Мариан Валентинов Ананиев (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Мариан Валентинов Ананиев (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Еко Зелени Гори ЕООД на латиница "Eko Zeleni Gori" с ЕИК/ПИК 204317480 е основана на 4 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-11-04
Регистрация на фирмата

2023-05-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, Христо Смирненски, 20, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 65, вх. 1, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- Дърводобивна и дървопреработвателна дейност.Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Дърводобиване и продажба на дървени материали и изделия.Добив на дървесина.Продажба на стоки от собствено производство.Комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки.Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Строителство и търговия с дървени и строителни материали.Производство на промишлени стоки и стоки за бита.Външна и вътрешна търговия, както и всяка друга дейност, незабранена от законите на Република България.
+ Производство на всички видове земеделски култури, плодове и зеленчуци, земеделска „еко” и „био” продукция, участие в програми финансирани от държавата и ЕС. Животновъдство. Транспортни и спедиторски услуги. Туристически услуги и атракциони. Консултантски услуги. Дърводобивна и дървопреработвателна дейност. Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Дърводобиване и продажба на дървени материали и изделия. Добив на дървесина. Продажба на стоки от собствено производство. Комисионни и складови сделки. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Строителство и търговия с дървени и строителни материали. Производство на промишлени стоки и стоки за бита. Външна и вътрешна търговия, както и всяка друга дейност, незабранена от законите на Република България.

2023-10-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 65, вх. 1, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Банкя, Христо Смирненски, 20, бл. -----------, вх. ------------, ет. 1

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма