Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

А.Б.А. БУЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204319008
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204319008 от 2016-12-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 4, 2016 15:58
Наименование
А.Б.А. БУЛ
Транслитерация
"A.B.A. BUL" Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, Грамада, бл. 18, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Маркетингови услуги; подготовка и консултация по финансови дейности и за управление на имуществото; уебинари; бизнес консултиране; услуги за подготовка за инвестиционна дейност; подготовка за ФОРЕКС... Маркетингови услуги; подготовка и консултация по финансови дейности и за управление на имуществото; уебинари; бизнес консултиране; услуги за подготовка за инвестиционна дейност; подготовка за ФОРЕКС търговия; покупка и продажба на стоки в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина; производство на стоки и услуги и продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; компютърно програмиране, консултантска дейност по информационни технологии, управление и обслужване на компютърни средства и системи, други дейности в областта на информационните технологии; разработване на системи за финансов контрол и управление; рекламни и други услуги; покупка, строеж, обзавеждане и посредничество с недвижими имоти с цел отдаване под наем и продажба и всички други дейности незабранени със закон, след надлежни разрешения, регистрации лицензи за дейностите, за които се изискват такива. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Владислав Кулаков (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: БОРИС АНГЕЛОВ АНГЕЛОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АТАНАС НАСКОВ АНГЕЛОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Владислав Кулаков (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма А.Б.А. БУЛ ЕООД на латиница ""A.B.A. BUL" Ltd" с ЕИК/ПИК 204319008 е основана на 4 Ноември 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-11-04
Регистрация на фирмата

2016-12-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204319008 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-10-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул."Тодор Каблешков", 24А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул."Петко ЮлТодоров", -, бл. 6, вх. А, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2019-03-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул."Петко ЮлТодоров", -, бл. 6, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, Грамада, бл. 18, вх. Б, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Селскостопанско производство, изкупуване, преработка и реализация на разрешена от закона селскостопанска продукция; продажба на стоки от собствено производство; търговия на едро и дребно на автомобили: ремонт и поддържка на автомобили; монтаж, демонтаж и ремонт на промишлено оборудване; внос и износ на различни стоки; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; както и всяка друга дейност, която не е забранена от законодателството на Р. България, а когато се изисква разрешителен режим - след получаването на съответното разрешение.
+ Маркетингови услуги; подготовка и консултация по финансови дейности и за управление на имуществото; уебинари; бизнес консултиране; услуги за подготовка за инвестиционна дейност; подготовка за ФОРЕКС търговия; покупка и продажба на стоки в първоначален, обработен или преработен вид в страната и чужбина; производство на стоки и услуги и продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; компютърно програмиране, консултантска дейност по информационни технологии, управление и обслужване на компютърни средства и системи, други дейности в областта на информационните технологии; разработване на системи за финансов контрол и управление; рекламни и други услуги; покупка, строеж, обзавеждане и посредничество с недвижими имоти с цел отдаване под наем и продажба и всички други дейности незабранени със закон, след надлежни разрешения, регистрации лицензи за дейностите, за които се изискват такива.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма