Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

САЙ ОПСИС ЛАБС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204321411
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 8, 2016 08:59
Наименование
САЙ ОПСИС ЛАБС
Транслитерация
Sci Opsis Labs
Оборот
11,000 лв. оборот за 2018 г.
Служители
1 служител към 2018 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, бл. 3, вх. Г, ет. 4 Виж на картата
Има 261 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
научноизследователска и развойна дейност в областта на биотехнологиите, както и всяка друга дейност и услуги по основния предмет на дейност които не са забранени от закона или за които не се изисква... научноизследователска и развойна дейност в областта на биотехнологиите, както и всяка друга дейност и услуги по основния предмет на дейност които не са забранени от закона или за които не се изисква специален разрешителен режим . прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КИРИЛ КОСТАДИНОВ ДИМИТРОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КИРИЛ КОСТАДИНОВ ДИМИТРОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2018 11,000 -45% - -
2017 20,000 - -

Служители

Година
Служители
2018 1 -50%
2017 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма САЙ ОПСИС ЛАБС ЕООД на латиница "Sci Opsis Labs" с ЕИК/ПИК 204321411 е основана на 8 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВИЛИ МЕДИКАЛ", но на 8 Юли 2020 година то бива сменено на сегашното "САЙ ОПСИС ЛАБС". Седалището на компанията се намира в гр. Ямбол, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Оборота на фирмата за 2018 година е в размер на 11,000 лв.

Хронология

2016-11-08
Регистрация на фирмата

2020-07-08
Промяна наименование
Името се сменя от ВИЛИ МЕДИКАЛ на САЙ ОПСИС ЛАБС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ, бл. 31, вх. Б, ет. 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, бл. 3, вх. Г, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- търговия с медицински изделия, консумативи и оборудване, ортопедични средства и изделия и помощни средства, социално консултиране, външна и вътрешна търговия, реекспорт, бартерни и комисионни сделки, посредническа и маркетингова дейност, търговия с недвижими имоти и парцели, хотелиерство и ресторантьорство, вътрешен и международен туризъм, туроператорска дейност, превод от и на чужди езици, строителна, ремонтна и монтажна дейност, проектиране и монтаж на строителство и съоръжения, превоз на пътници и товари, производство на хранителни и нехранителни стоки, производство на селскостопанска продукция, покупка, обзавеждане и продажба на недвижими имоти; производство, преработка и реализация на земеделски произведения; предоставяне на консултации и услуги, комисионни сделки. дистрибуторска дейност; търговско представителство и посредничество, внос, износ и реекспорт на продукти и услуги, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен и обработен вид комисионна, спедиционна дейност, транспортна дейност, извършване на всякаква друга основна, помощна и странична/съответно лицензирана/ не забранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от търговския закон, както и всяка друга дейност, която не е забранена изрично от закона.
+ научноизследователска и развойна дейност в областта на биотехнологиите, както и всяка друга дейност и услуги по основния предмет на дейност които не са забранени от закона или за които не се изисква специален разрешителен режим .

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма