Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СМАРТ СИСТЕМС ВАРНА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204325954
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 10, 2016 11:03
Наименование
СМАРТ СИСТЕМС ВАРНА
Транслитерация
"SMART SYSTEMS VARNA" LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, Георги Попов, 9, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговска дейност – внос и износ; търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, складови сделки; софтуерни инсталации; изработка, внедряване, поддържане и оптимизиран... Търговска дейност – внос и износ; търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, складови сделки; софтуерни инсталации; изработка, внедряване, поддържане и оптимизиране на всички видове софтуер и хардуер; изграждане на мрежи и системи за реклама и видеонаблюдение; ремонт, сервиз на компютърна техника; покупко–продажба на компютри, компютърни компоненти и мобилни компютри; производство и покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; рекламна, информационна и консултанска дейност; маркетингова, мениджърска, посредническа, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа и транспортна дейност; проектиране, строителство и ремонт; сделки с интелектуална собственост; инженерингова дейност; както и всякаква друга дейност, незабранена от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Недялка Йорданова Георгиева (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Недялка Йорданова Георгиева (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СМАРТ СИСТЕМС ВАРНА ЕООД на латиница ""SMART SYSTEMS VARNA" LTD." с ЕИК/ПИК 204325954 е основана на 10 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АКРИС ГЕН", но на 21 Ноември 2019 година то бива сменено на сегашното "СМАРТ СИСТЕМС ВАРНА". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2016-11-10
Регистрация на фирмата

2019-11-21
Промяна наименование
Името се сменя от АКРИС ГЕН на СМАРТ СИСТЕМС ВАРНА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, ул."Димчо Дебелянов", 26, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, Георги Попов, 9, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- вътрешна и външна търговия; търговия с медицинска апаратура, медицински изделия и консумативи; производствена дейност; търговско представителство и посредничество; маркетингова, посредническа и комисионна дейност; хотелиерство, ресторантьорство, туризъм след издаване на лиценз; превоз на пътници и товари след разрешение; строителна дейност; ремонтна, монтажна и сервизна дейност; информационна, рекламна и издателска дейност; покупко-продажба на движими и недвижими имоти.
+ Търговска дейност – внос и износ; търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, складови сделки; софтуерни инсталации; изработка, внедряване, поддържане и оптимизиране на всички видове софтуер и хардуер; изграждане на мрежи и системи за реклама и видеонаблюдение; ремонт, сервиз на компютърна техника; покупко–продажба на компютри, компютърни компоненти и мобилни компютри; производство и покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; рекламна, информационна и консултанска дейност; маркетингова, мениджърска, посредническа, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа и транспортна дейност; проектиране, строителство и ремонт; сделки с интелектуална собственост; инженерингова дейност; както и всякаква друга дейност, незабранена от закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма