Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЯЛА СКАЛА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204329867
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 14, 2016 10:55
Наименование
БЯЛА СКАЛА
Транслитерация
“ WITE ROCK ” Ltd.
Оборот
7,000 лв. оборот за 2020 г.
Служители
1 служител към 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ПРЕСЛАВ, 46 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
търговия на дребно с разнообразни стоки, в това число с: битова техника и резервни части за бита; търговия с друг вид техника и резервни части; внос и износ на разнообразни стоки, дейност на ресто... търговия на дребно с разнообразни стоки, в това число с: битова техника и резервни части за бита; търговия с друг вид техника и резервни части; внос и износ на разнообразни стоки, дейност на ресторанти и заведения за бързо обслужване; дейност на питейни заведения; кафене, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото в Република България законодателство, като дейностите, за които е въведен регистрационен или лицензионен режим ще се извършват след получаване на съответните регистрационни документи и сертификати. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Вячеслав Муратов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Вячеслав Муратов, роден на 07.07.1974, продължително пребиваващ в РБ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5 лева (5 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 7,000 - -

Служители

Година
Служители
2020 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЯЛА СКАЛА ЕООД на латиница "“ WITE ROCK ” Ltd." с ЕИК/ПИК 204329867 е основана на 14 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 7,000 лв.

Хронология

2016-11-14
Регистрация на фирмата

2019-02-21
Промяна предмет на дейност
- търговия на дребно с разнообразни стоки, в това число с: битова техника и резервни части за бита; търговия с друг вид техника и резервни части; внос и износ на разнообразни стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото в Република България законодателство, като дейностите, за които е въведен регистрационен или лицензионен режим ще се извършват след получаване на съответните регистрационни документи и сертификати.
+ търговия на дребно с разнообразни стоки, в това число с: битова техника и резервни части за бита; търговия с друг вид техника и резервни части; внос и износ на разнообразни стоки, дейност на ресторанти и заведения за бързо обслужване; дейност на питейни заведения; кафене, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото в Република България законодателство, като дейностите, за които е въведен регистрационен или лицензионен режим ще се извършват след получаване на съответните регистрационни документи и сертификати.

2019-10-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул.Никола Вапцаров, 5, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. ПРЕСЛАВ, 46

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма