Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗузуХепиТоис ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204333545
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 16, 2016 10:49
Наименование
ЗузуХепиТоис
Транслитерация
ZuzuHappyToys Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Белоградец, Гривица, 7 Виж на картата
Предмет на дейност
Маркетинг и мениджмънт; консултантски услуги; търговия на едро и дребно, разносна търговия, внос и износ на стоки и услуги; покупка на стоки или вещи с цел да ги препродаде в първоначален, прера... Маркетинг и мениджмънт; консултантски услуги; търговия на едро и дребно, разносна търговия, внос и износ на стоки и услуги; покупка на стоки или вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, производство на сувенири, производство на други стоки; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни и др. услуги; покупка на недвижими имоти с цел продажба; битови услуги; лизинг; както и извършване на всякакъв вид друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Елена Закомалдина (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Елена Закомалдина (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗузуХепиТоис ЕООД на латиница "ZuzuHappyToys Ltd." с ЕИК/ПИК 204333545 е основана на 16 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Белоградец, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2016-11-16
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Белоградец, Гривица, 3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Белоградец, Гривица, 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Маркетинг и мениджмънт; консултантски услуги; търговия на едро и дребно, разносна търговия, внос и износ на стоки и услуги; покупка на стоки или вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, производство на сувенири, производство на други стоки; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни и др. услуги; покупка на недвижими имоти с цел продажба; битови услуги; лизинг; както и извършване на всякакъв вид друга дейност незабранена от закона.
+ Маркетинг и мениджмънт; консултантски услуги; търговия на едро и дребно, разносна търговия, внос и износ на стоки и услуги; покупка на стоки или вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство, производство на сувенири, производство на други стоки; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни, програмни и др. услуги; покупка на недвижими имоти с цел продажба; битови услуги; лизинг; както и извършване на всякакъв вид друга дейност незабранена от закона.

2019-01-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Белоградец, Гривица, 3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Белоградец, Гривица, 7

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма