Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по детска неврология "Малчовците" ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204333577
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 16, 2016 10:52
Наименование
Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по детска неврология "Малчовците"
Транслитерация
Individual practice for specialized medical care in pediatric neurology "Malchovcite" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Ген. Стефан Тошев, 64, вх. Б Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Осъществяване на индивидуална практика за специализирана извънболнична медицинска помощ, включваща: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни и застрашени от заболяване лица, к... Осъществяване на индивидуална практика за специализирана извънболнична медицинска помощ, включваща: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни и застрашени от заболяване лица, консултация, профилактика на болести и ранно откриване на заболявания, дейности по здравна промоция и профилактика, включително общи и целеви профилактични прегледи и манипулации, изписване на рецепти по определения ред, предписване на лабораторни и други видове изследвания, всякакви медицински дейности, които могат да се осъществяват в амбулатория, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, както и всеки вид дейност, уреден в Закона за лечебните заведение, съгласно чл. 11, а също и търговски сделки, свързани с осъществяване на медицинската дейност и с обслужването на пациенти, съобразно изискванията на ЗЛС. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Димитър Милков Стаматов (свързан с 1 фирма)
Управител: Димитър Милков Стаматов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Димитър Милков Стаматов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по детска неврология "Малчовците" ЕООД на латиница "Individual practice for specialized medical care in pediatric neurology "Malchovcite" Ltd." с ЕИК/ПИК 204333577 е основана на 16 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2016-11-16
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Ген. Стефан Тошев, 64, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Ген. Стефан Тошев, 64, вх. Б
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на индивидуална практика за специализирана извънболнична медицинска помощ, включваща: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни и застрашени от заболяване лица, консултация, профилактика на болести и ранно откриване на заболявания, дейности по здравна промоция и профилактика, включително общи и целеви профилактични прегледи и манипулации, изписване на рецепти по определения ред, предписване на лабораторни и други видове изследвания, всякакви медицински дейности, които могат да се осъществяват в амбулатория, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, както и всеки вид дейност, уреден в Закона за лечебните заведение, съгласно чл. 11, а също и търговски сделки, свързани с осъществяване на медицинската дейност и с обслужването на пациенти, съобразно изискванията на ЗЛС.
+ Осъществяване на индивидуална практика за специализирана извънболнична медицинска помощ, включваща: диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни и застрашени от заболяване лица, консултация, профилактика на болести и ранно откриване на заболявания, дейности по здравна промоция и профилактика, включително общи и целеви профилактични прегледи и манипулации, изписване на рецепти по определения ред, предписване на лабораторни и други видове изследвания, всякакви медицински дейности, които могат да се осъществяват в амбулатория, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, както и всеки вид дейност, уреден в Закона за лечебните заведение, съгласно чл. 11, а също и търговски сделки, свързани с осъществяване на медицинската дейност и с обслужването на пациенти, съобразно изискванията на ЗЛС.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма