Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГОЛД НЕЙМ ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
204333602
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 16, 2016 10:59
Наименование
ГОЛД НЕЙМ
Транслитерация
GOLD NAME LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, МИДИЯ ЕНОС, 4, вх. 6, ет. 6 Виж на картата
Има 27 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
РЕСТОРАНТЬОРСТВО, КАФЕ-АПЕРАТИВ; ЕКСПОРТ И ИМПОРТ НА СТОКИ, ТЪРГОВИЯ С АКЦИЗНИ СТОКИ ВКЛ. АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ / СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА ЛИЦЕНЗ/, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ; БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ТЪРГОВИЯ... РЕСТОРАНТЬОРСТВО, КАФЕ-АПЕРАТИВ; ЕКСПОРТ И ИМПОРТ НА СТОКИ, ТЪРГОВИЯ С АКЦИЗНИ СТОКИ ВКЛ. АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ / СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА ЛИЦЕНЗ/, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ; БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА НАШИ И ЧУЖДИ ФИРМИ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И МАРКЕТИНГ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН, УКАЗ ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН ДОКУМЕНТ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николета Красимирова Черникова (свързан с 4 фирми)
Управител: Николета Красимирова Черникова (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Николета Красимирова Черникова (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГОЛД НЕЙМ ЕООД на латиница "GOLD NAME LTD" с ЕИК/ПИК 204333602 е основана на 16 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2016-11-16
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, МИДИЯ ЕНОС, 4, вх. 6, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, МИДИЯ ЕНОС, 4, вх. 6, ет. 6
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- РЕСТОРАНТЬОРСТВО, КАФЕ-АПЕРАТИВ; ЕКСПОРТ И ИМПОРТ НА СТОКИ, ТЪРГОВИЯ С АКЦИЗНИ СТОКИ ВКЛ. АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ / СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА ЛИЦЕНЗ/, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ; БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА НАШИ И ЧУЖДИ ФИРМИ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И МАРКЕТИНГ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН, УКАЗ ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН ДОКУМЕНТ.
+ РЕСТОРАНТЬОРСТВО, КАФЕ-АПЕРАТИВ; ЕКСПОРТ И ИМПОРТ НА СТОКИ, ТЪРГОВИЯ С АКЦИЗНИ СТОКИ ВКЛ. АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ / СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА ЛИЦЕНЗ/, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ; БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА НАШИ И ЧУЖДИ ФИРМИ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И МАРКЕТИНГ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН, УКАЗ ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН ДОКУМЕНТ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма