Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БОМБЕР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204335044
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204335044 от 2017-02-28 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
November 17, 2016 08:37
Наименование
БОМБЕР
Транслитерация
“BOMBER” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. „Симеон Радев“, 70 Виж на картата
Има 124 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Дейност за ръчна и електронна обработка на счетоводни, технически и статистически данни, както и данни свързани с трудово законодателство, за директни и индиректни данъци и други облагания. Пред... Дейност за ръчна и електронна обработка на счетоводни, технически и статистически данни, както и данни свързани с трудово законодателство, за директни и индиректни данъци и други облагания. Предоставяне, в рамките и съобразно закона, на услуги и обработка данни в секторите: административен, осигурителен, данъчен, облагателен, както и управление на изплащане на заплати, управление на персонал и обработка и изплащане на осигурителни и данъчни разходи, изключвайки извършването на професионална дейност. Дейност свързана с управлението на административна документация, финансова документация, наследствена документация, както и документация свързана с движимо и недвижимо имущество. Административна подкрепа на клиенти в отношенията им с обществените институции, с финансовата администрация и с кредитните институции. Рекламиране, организация, и управление на професионални курсове за обучение за актуализация или квалификация на човешки ресурси в разнообразни сектори от трудовата сфера и реалната икономика. Реализация, създаване, изпълнение и управление на управленски софтуер, приложни и персонализирани софтуери, както и на интернет сайтове. Рекламиране, управление и изпълнение на информационни услуги, на електронна търговия по мрежов път, на оптично архивиране, на дигитални продукти, на сканиране и на документално индексиране в общ план. Предоставяне на услуги и реализация на проучвания, насочени към оптимизиране на управлението на фирми, институции, консорциуми, кооперативи, чрез интервенции на организация, реструктуриране, контрол на управлението, финансово планиране, количествено-качествен контрол на производството и на съответните разходи. Приложение на собствени и други методи; координация на фирми - техническа, логистична, търговска, финансова, рекламна; анализ на фирмени рискове (риск мениджмънт), както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Антонио Вентресини (свързан с 1 фирма)
Управител: Антонио Вентресини (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Антонио Вентресини (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БОМБЕР ЕООД на латиница "“BOMBER” Ltd." с ЕИК/ПИК 204335044 е основана на 17 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-11-17
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. „Симеон Радев“, 70
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. „Симеон Радев“, 70
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Дейност за ръчна и електронна обработка на счетоводни, технически и статистически данни, както и данни свързани с трудово законодателство, за директни и индиректни данъци и други облагания. Предоставяне, в рамките и съобразно закона, на услуги и обработка данни в секторите: административен, осигурителен, данъчен, облагателен, както и управление на изплащане на заплати, управление на персонал и обработка и изплащане на осигурителни и данъчни разходи, изключвайки извършването на професионална дейност. Дейност свързана с управлението на административна документация, финансова документация, наследствена документация, както и документация свързана с движимо и недвижимо имущество. Административна подкрепа на клиенти в отношенията им с обществените институции, с финансовата администрация и с кредитните институции. Рекламиране, организация, и управление на професионални курсове за обучение за актуализация или квалификация на човешки ресурси в разнообразни сектори от трудовата сфера и реалната икономика. Реализация, създаване, изпълнение и управление на управленски софтуер, приложни и персонализирани софтуери, както и на интернет сайтове. Рекламиране, управление и изпълнение на информационни услуги, на електронна търговия по мрежов път, на оптично архивиране, на дигитални продукти, на сканиране и на документално индексиране в общ план. Предоставяне на услуги и реализация на проучвания, насочени към оптимизиране на управлението на фирми, институции, консорциуми, кооперативи, чрез интервенции на организация, реструктуриране, контрол на управлението, финансово планиране, количествено-качествен контрол на производството и на съответните разходи. Приложение на собствени и други методи; координация на фирми - техническа, логистична, търговска, финансова, рекламна; анализ на фирмени рискове (риск мениджмънт), както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.
+ Дейност за ръчна и електронна обработка на счетоводни, технически и статистически данни, както и данни свързани с трудово законодателство, за директни и индиректни данъци и други облагания. Предоставяне, в рамките и съобразно закона, на услуги и обработка данни в секторите: административен, осигурителен, данъчен, облагателен, както и управление на изплащане на заплати, управление на персонал и обработка и изплащане на осигурителни и данъчни разходи, изключвайки извършването на професионална дейност. Дейност свързана с управлението на административна документация, финансова документация, наследствена документация, както и документация свързана с движимо и недвижимо имущество. Административна подкрепа на клиенти в отношенията им с обществените институции, с финансовата администрация и с кредитните институции. Рекламиране, организация, и управление на професионални курсове за обучение за актуализация или квалификация на човешки ресурси в разнообразни сектори от трудовата сфера и реалната икономика. Реализация, създаване, изпълнение и управление на управленски софтуер, приложни и персонализирани софтуери, както и на интернет сайтове. Рекламиране, управление и изпълнение на информационни услуги, на електронна търговия по мрежов път, на оптично архивиране, на дигитални продукти, на сканиране и на документално индексиране в общ план. Предоставяне на услуги и реализация на проучвания, насочени към оптимизиране на управлението на фирми, институции, консорциуми, кооперативи, чрез интервенции на организация, реструктуриране, контрол на управлението, финансово планиране, количествено-качествен контрол на производството и на съответните разходи. Приложение на собствени и други методи; координация на фирми - техническа, логистична, търговска, финансова, рекламна; анализ на фирмени рискове (риск мениджмънт), както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.

2017-02-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204335044 на основание друго от ЗДДС

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма