Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИЛД ИНВЕСТ АТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204335261
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 17, 2016 09:13
Наименование
БИЛД ИНВЕСТ АТ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, Гларус, 25 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителство, строително-ремонтни и строително-монтажни работи, търговия със строителни материали, консултански услуги, вкл. и в областта на строителството и строително-монтажните работи, ... Строителство, строително-ремонтни и строително-монтажни работи, търговия със строителни материали, консултански услуги, вкл. и в областта на строителството и строително-монтажните работи, както и в областта на екологията и опазване на околната среда, комунални услуги, покупка или строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел препродажба покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионни, спедиционни, превозни, складови, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни услуги, импресарски или други услуги, внос-износ и търговия с МПС, лизинг, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, външнотърговски сделки. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЗЛАТКА БОЙЧЕВА ЛИПЧЕВА (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЗЛАТКА БОЙЧЕВА ЛИПЧЕВА (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИЛД ИНВЕСТ АТ ЕООД с ЕИК/ПИК 204335261 е основана на 17 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2016-11-17
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, Гларус, 25
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, Гларус, 25
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Строителство, строително-ремонтни и строително-монтажни работи, търговия със строителни материали, консултански услуги, вкл. и в областта на строителството и строително-монтажните работи, както и в областта на екологията и опазване на околната среда, комунални услуги, покупка или строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел препродажба покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионни, спедиционни, превозни, складови, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни услуги, импресарски или други услуги, внос-износ и търговия с МПС, лизинг, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, външнотърговски сделки.
+ Строителство, строително-ремонтни и строително-монтажни работи, търговия със строителни материали, консултански услуги, вкл. и в областта на строителството и строително-монтажните работи, както и в областта на екологията и опазване на околната среда, комунални услуги, покупка или строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел препродажба покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионни, спедиционни, превозни, складови, лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни услуги, импресарски или други услуги, внос-износ и търговия с МПС, лизинг, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, външнотърговски сделки.

2017-04-12
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма