Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МОНТИ ШАНС ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на February 17, 2020 15:29
ЕИК/ПИК
204335392
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204335392 от 2016-11-17 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
November 17, 2016 09:34
Наименование
МОНТИ ШАНС
Транслитерация
MONTY SHANS Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бул. Шипченски Проход, 23 Виж на картата
Има 25 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
хотелиерски и ресторантьорски дейности, туризъм, туроператорска дейност, търговия, производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален или преработен вид, външнотърговска дейност, ... хотелиерски и ресторантьорски дейности, туризъм, туроператорска дейност, търговия, производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален или преработен вид, външнотърговска дейност, спедиция и транспорт, информационна и програмна дейност, услуги в сферата на общественото хранен както и всички останали дейности, подмомагащи основната дейност на дружеството и не забранени със закон, като за извършването на дейностите, за които законодателството изисква разрешение или лиценз, ще се извършват след получаване на надлежно разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николай Димитров Кашинов (свързан с 10 фирми)
Управител: Николай Димитров Кашинов (свързан с 10 фирми)
Едноличен собственик на капитала
„ЕКСПРЕС- ТУРС 1” ЕООД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
190,850 лева

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МОНТИ ШАНС ЕООД на латиница "MONTY SHANS Ltd." с ЕИК/ПИК 204335392 е основана на 17 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 0 лева.

Хронология

2016-11-17
Регистрация на фирмата
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204335392 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бул. Шипченски Проход, 23
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бул. Шипченски Проход, 23
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- хотелиерски и ресторантьорски дейности, туризъм, туроператорска дейност, търговия, производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален или преработен вид, външнотърговска дейност, спедиция и транспорт, информационна и програмна дейност, услуги в сферата на общественото хранен както и всички останали дейности, подмомагащи основната дейност на дружеството и не забранени със закон, като за извършването на дейностите, за които законодателството изисква разрешение или лиценз, ще се извършват след получаване на надлежно разрешение.
+ хотелиерски и ресторантьорски дейности, туризъм, туроператорска дейност, търговия, производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален или преработен вид, външнотърговска дейност, спедиция и транспорт, информационна и програмна дейност, услуги в сферата на общественото хранен както и всички останали дейности, подмомагащи основната дейност на дружеството и не забранени със закон, като за извършването на дейностите, за които законодателството изисква разрешение или лиценз, ще се извършват след получаване на надлежно разрешение.

2020-02-17
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма