Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РАВ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204335731
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 17, 2016 10:57
Наименование
РАВ БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
RAV BULGARIA LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Радомир, ул.Подпоручик Константин Цанков, 20 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешно и външнотърговска дейност в пълен обем, консултантска, маркетингова , мениджърска и лизингова дейност, автомонтьорство и автосервиз, пътна помощ, туристическа и туроператорска дейн... Вътрешно и външнотърговска дейност в пълен обем, консултантска, маркетингова , мениджърска и лизингова дейност, автомонтьорство и автосервиз, пътна помощ, туристическа и туроператорска дейност, счетоводна и консултантска услуги, всички видове услуги за населението, производство и търговия с хранителни и промишлени стоки и селскостопанска продукция, търговско представителство, агентство и посредничество, вътрешна и външна търговия, както и всяка дейност незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАСИЛ ВЛАДИМИРОВ ВАСИЛЕВ (свързан с 3 фирми)
Управител: ВАСИЛ ВЛАДИМИРОВ ВАСИЛЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАСИЛ ВЛАДИМИРОВ ВАСИЛЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РАВ БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "RAV BULGARIA LTD" с ЕИК/ПИК 204335731 е основана на 17 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Радомир, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2016-11-17
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Радомир, ул.Подпоручик Константин Цанков, 20
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Радомир, ул.Подпоручик Константин Цанков, 20
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Вътрешно и външнотърговска дейност в пълен обем, консултантска, маркетингова ,мениджърска и лизингова дейност, автомонтьорство и автосервиз, пътна помощ, туристическа и туроператорска дейност,счетоводна и консултантска услуги, всички видове услуги за населението, производство и търговия с хранителни и промишлени стоки и селскостопанска продукция, търговско представителство, агентство и посредничество, вътрешна и външна търговия, както и всяка дейност незабранена със закон.
+ Вътрешно и външнотърговска дейност в пълен обем, консултантска, маркетингова ,мениджърска и лизингова дейност, автомонтьорство и автосервиз, пътна помощ, туристическа и туроператорска дейност,счетоводна и консултантска услуги, всички видове услуги за населението, производство и търговия с хранителни и промишлени стоки и селскостопанска продукция, търговско представителство, агентство и посредничество, вътрешна и външна търговия, както и всяка дейност незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма