Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

„ДИМИТАГРО” ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204335756
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 17, 2016 10:58
Наименование
„ДИМИТАГРО”
Транслитерация
„DIMITAGRO” PLTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Каварна, ул. „Георги Бенковски”, 11 Виж на картата
Предмет на дейност
1. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид;2. Продажба на стоки от собствено производство;3. Търговско представителство и посредничество;4... 1. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид;2. Продажба на стоки от собствено производство;3. Търговско представителство и посредничество;4. Комисионни, спедиционни и превозни сделки;5. Извършване на международни транспортни услуги в страната и чужбина на товари и хора;6. Образователна и преподавателска дейност в страната и чужбина;7. Извънучилищни дейности и форми на работа с деца и ученици;8. Автосервизни услуги;9. Телекомуникационни услуги;10. Отдаване на МПС под наем;11. Складови сделки;12. Хотелиерски, рекламни, туристически, информационни, програмни и други услуги;13. Козметични услуги;14. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;15. Лизинг;16. Импорт-експорт на стоки от собствено и чуждо производство;17. Изкупуване, съхранение, заготовка, реализация и търговия с билки, диворастящи плодове, гъби, цветя и други;18. Таксиметрови услуги за превоз на пътници и товари на дружества, организации и граждани в страната и чужбина;19. Ресторантьорство;20. Производство и продажба на студени и топли закуски, ястия, предястия, скара, аламинути, сладкарски, захарнии тестени изделия и салати, отговарящи на санитарните изисквания и норми;21. Разкриване на заведения за обществено хранене;22. Ремонт на битова, електронна, телефонна и съобщителна техника;23. Производство и търговия с програмни продукти;24. Всички видове дърводелски услуги;25. Шивашки и плетачни услуги и бродерия;26. Внос и износ, търговия на едро и дребно с козметични продукти и фризьорски продукти;27. Всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАОС ЕВАНГЕЛОС КАЛАМБАЛИКИС (свързан с 1 фирма)
Управител: НИКОЛАОС ЕВАНГЕЛОС КАЛАМБАЛИКИС (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАОС ЕВАНГЕЛОС КАЛАМБАЛИКИС (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма „ДИМИТАГРО” ЕООД на латиница "„DIMITAGRO” PLTD" с ЕИК/ПИК 204335756 е основана на 17 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Каварна, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2016-11-17
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ул. „Иван Михайлов”, 1, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ул. „Иван Михайлов”, 1, ет. 5
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- 1. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид;2. Продажба на стоки от собствено производство;3. Търговско представителство и посредничество;4. Комисионни, спедиционни и превозни сделки;5. Извършване на международни транспортни услуги в страната и чужбина на товари и хора;6. Образователна и преподавателска дейност в страната и чужбина;7. Извънучилищни дейности и форми на работа с деца и ученици;8. Автосервизни услуги;9. Телекомуникационни услуги;10. Отдаване на МПС под наем;11. Складови сделки;12. Хотелиерски, рекламни, туристически, информационни, програмни и други услуги;13. Козметични услуги;14. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;15. Лизинг;16. Импорт-експорт на стоки от собствено и чуждо производство;17. Изкупуване, съхранение, заготовка, реализация и търговия с билки, диворастящи плодове, гъби, цветя и други;18. Таксиметрови услуги за превоз на пътници и товари на дружества, организации и граждани в страната и чужбина;19. Ресторантьорство;20. Производство и продажба на студени и топли закуски, ястия, предястия, скара, аламинути, сладкарски, захарнии тестени изделия и салати, отговарящи на санитарните изисквания и норми;21. Разкриване на заведения за обществено хранене;22. Ремонт на битова, електронна, телефонна и съобщителна техника;23. Производство и търговия с програмни продукти;24. Всички видове дърводелски услуги;25. Шивашки и плетачни услуги и бродерия;26. Внос и износ, търговия на едро и дребно с козметични продукти и фризьорски продукти;27. Всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ 1. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид;2. Продажба на стоки от собствено производство;3. Търговско представителство и посредничество;4. Комисионни, спедиционни и превозни сделки;5. Извършване на международни транспортни услуги в страната и чужбина на товари и хора;6. Образователна и преподавателска дейност в страната и чужбина;7. Извънучилищни дейности и форми на работа с деца и ученици;8. Автосервизни услуги;9. Телекомуникационни услуги;10. Отдаване на МПС под наем;11. Складови сделки;12. Хотелиерски, рекламни, туристически, информационни, програмни и други услуги;13. Козметични услуги;14. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;15. Лизинг;16. Импорт-експорт на стоки от собствено и чуждо производство;17. Изкупуване, съхранение, заготовка, реализация и търговия с билки, диворастящи плодове, гъби, цветя и други;18. Таксиметрови услуги за превоз на пътници и товари на дружества, организации и граждани в страната и чужбина;19. Ресторантьорство;20. Производство и продажба на студени и топли закуски, ястия, предястия, скара, аламинути, сладкарски, захарнии тестени изделия и салати, отговарящи на санитарните изисквания и норми;21. Разкриване на заведения за обществено хранене;22. Ремонт на битова, електронна, телефонна и съобщителна техника;23. Производство и търговия с програмни продукти;24. Всички видове дърводелски услуги;25. Шивашки и плетачни услуги и бродерия;26. Внос и износ, търговия на едро и дребно с козметични продукти и фризьорски продукти;27. Всяка друга дейност, незабранена от закона.

2017-02-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ул. „Иван Михайлов”, 1, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Каварна, ул. „Георги Бенковски”, 11

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма