Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФИГО ШАНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204336178
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 17, 2016 12:37
Наименование
ФИГО ШАНС
Транслитерация
FIGO SHANS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Китанчево, ул. ГЕО МИЛЕВ, 5 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговска дейност в страната и в чужбина, търговия с хранителни и промишлени стоки, алкохолни и безалкохолни напитки, тютюневи изделия, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първона... Търговска дейност в страната и в чужбина, търговия с хранителни и промишлени стоки, алкохолни и безалкохолни напитки, тютюневи изделия, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, спедиционни и превозни сделки, транспортни дейности и услуги, строителна дейност, организиране на хазартна дейност, събиране на залози за участие в хазартни игри в пункт, букмейкърска дейност, търговия на едро и дребно, внос и износ на всякакъв вид дейности, стоки и услуги, както и всички други дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ СТОЯНОВ (свързан с 1 фирма)
Управител: НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ СТОЯНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ СТОЯНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФИГО ШАНС ЕООД на латиница "FIGO SHANS" с ЕИК/ПИК 204336178 е основана на 17 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Китанчево, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2016-11-17
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Китанчево, ул. ГЕО МИЛЕВ, 5
+ БЪЛГАРИЯ, с. Китанчево, ул. ГЕО МИЛЕВ, 5
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност в страната и в чужбина, търговия с хранителни и промишлени стоки, алкохолни и безалкохолни напитки, тютюневи изделия, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, спедиционни и превозни сделки, транспортни дейности и услуги, строителна дейност, организиране на хазартна дейност, събиране на залози за участие в хазартни игри в пункт, букмейкърска дейност, търговия на едро и дребно, внос и износ на всякакъв вид дейности, стоки и услуги, както и всички други дейности, незабранени със закон.
+ Търговска дейност в страната и в чужбина, търговия с хранителни и промишлени стоки, алкохолни и безалкохолни напитки, тютюневи изделия, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, спедиционни и превозни сделки, транспортни дейности и услуги, строителна дейност, организиране на хазартна дейност, събиране на залози за участие в хазартни игри в пункт, букмейкърска дейност, търговия на едро и дребно, внос и износ на всякакъв вид дейности, стоки и услуги, както и всички други дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма