Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БиоДепозит Груп ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204337198
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 18, 2016 09:07
Наименование
БиоДепозит Груп
Транслитерация
BioDeposit Group
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. България, 49А, ет. 4, офис 30 Виж на картата
Има 100 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
46.69 - Търговия на едро с други машини и оборудване със стопанско предназначение, некласифицирана другаде и части за тях
Предмет на дейност
Търговия, производство, внос и износ, вътрешнообщностни сделки с био торове, органични и неорганични торове, подобрители на почвата, и всякакви други стоки свързани със аграрната индустри... Търговия, производство, внос и износ, вътрешнообщностни сделки с био торове, органични и неорганични торове, подобрители на почвата, и всякакви други стоки свързани със аграрната индустрия в областта на земеделието и животновъдството, инженерни услуги; търговия със земеделски и други земи и недвижими вещи; извършване на търговия на едро и дребно и производство на осветителни тела, LED осветителни тела, компоненти за поддръжка и монтаж на осветителни тела; търговия на едро и дребно, внос и износ на полимерни материали, суровинни и стоки, търговия с материали суровини и стоки от полипропилен и полиетилен и въглища; вътреобщностни сделки; транспортни услуги, както и всякаква друга дейност незабранена от закона. За дейности, за които се изискват допълнителни разрешения, същите ще бъдат осигурени. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Свилен Христов Стефанов (свързан с 5 фирми)
Управител: Свилен Христов Стефанов (свързан с 5 фирми)
Съдружник: Свилен Христов Стефанов 10.00 лв - 10.00% дял (свързан с 5 фирми)
Съдружник: Генади Квактун 10.00 лв - 10.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Марат Латипов 80.00 лв - 80.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Свилен Христов Стефанов 10.00 лв - 10.00% дял (свързан с 5 фирми)
Съдружник: Генади Квактун 10.00 лв - 10.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Марат Латипов 80.00 лв - 80.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БиоДепозит Груп ООД на латиница "BioDeposit Group" с ЕИК/ПИК 204337198 е основана на 18 Ноември 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-11-18
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. България, 49А, ет. 4, офис 30
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. България, 49А, ет. 4, офис 30
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ООД
Промяна предмет на дейност
- Търговия, производство, внос и износ, вътрешнообщностни сделки с био торове, органични и неорганични торове, подобрители на почвата, и всякакви други стоки свързани със аграрната индустрия в областта на земеделието и животновъдството, инженерни услуги; търговия със земеделски и други земи и недвижими вещи; извършване на търговия на едро и дребно и производство на осветителни тела, LED осветителни тела, компоненти за поддръжка и монтаж на осветителни тела; търговия на едро и дребно, внос и износ на полимерни материали, суровинни и стоки, търговия с материали суровини и стоки от полипропилен и полиетилен и въглища; вътреобщностни сделки; транспортни услуги, както и всякаква друга дейност незабранена от закона. За дейности, за които се изискват допълнителни разрешения, същите ще бъдат осигурени.
+ Търговия, производство, внос и износ, вътрешнообщностни сделки с био торове, органични и неорганични торове, подобрители на почвата, и всякакви други стоки свързани със аграрната индустрия в областта на земеделието и животновъдството, инженерни услуги; търговия със земеделски и други земи и недвижими вещи; извършване на търговия на едро и дребно и производство на осветителни тела, LED осветителни тела, компоненти за поддръжка и монтаж на осветителни тела; търговия на едро и дребно, внос и износ на полимерни материали, суровинни и стоки, търговия с материали суровини и стоки от полипропилен и полиетилен и въглища; вътреобщностни сделки; транспортни услуги, както и всякаква друга дейност незабранена от закона. За дейности, за които се изискват допълнителни разрешения, същите ще бъдат осигурени.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма