Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛЕКСБОР ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204337440
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 18, 2016 10:07
Наименование
АЛЕКСБОР
Транслитерация
ALEKSBOR Ltd.
Оборот
1,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, Деспот Слав, 3 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
4799 - Търговия на дребно извън търговски обект
Предмет на дейност
Търговия с хранителни и с нехранителни стоки, търговия с вещи за бита, търговско представителство и посредничество, строителство, строително-ремонтни работи, продуцентски услуги, покупка н... Търговия с хранителни и с нехранителни стоки, търговия с вещи за бита, търговско представителство и посредничество, строителство, строително-ремонтни работи, продуцентски услуги, покупка на стоки или вещи с цел продажба, комисионна спедициона, складова, лизингова дейност, преводна, рекламна, информационна и представяне на други услуги, пътнически и товарни превози в страната и чужбина, разкриване на автосервизи, ремонт на автомобили, търговска дейност, ресторантьорство, хотелиерство, бръснаро-фризьорски услуги, туристически услуги, както и всякакви други дейности, които не са забранени със закон. Дружеството ще извършва дейността си в страната, чужбина и свободните безмитни зони. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОРИСЛАВ ВЕСЕЛИНОВ БАШОВ (свързан с 2 фирми)
Управител: БОРИСЛАВ ВЕСЕЛИНОВ БАШОВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ЮЛИЯНА ЕЛЕНОВА СТОИЛОВА 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: БОРИСЛАВ ВЕСЕЛИНОВ БАШОВ 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛЕКСБОР ООД на латиница "ALEKSBOR Ltd." с ЕИК/ПИК 204337440 е основана на 18 Ноември 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Смолян, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2016-11-18
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, Деспот Слав, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, Деспот Слав, 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ООД
Промяна предмет на дейност
- Търговия с хранителни и с нехранителни стоки, търговия с вещи за бита, търговско представителство и посредничество, строителство, строително-ремонтни работи, продуцентски услуги, покупка на стоки или вещи с цел продажба, комисионна спедициона, складова, лизингова дейност, преводна, рекламна, информационна и представяне на други услуги, пътнически и товарни превози в страната и чужбина, разкриване на автосервизи, ремонт на автомобили, търговска дейност, ресторантьорство, хотелиерство, бръснаро-фризьорски услуги, туристически услуги, както и всякакви други дейности, които не са забранени със закон. Дружеството ще извършва дейността си в страната, чужбина и свободните безмитни зони.
+ Търговия с хранителни и с нехранителни стоки, търговия с вещи за бита, търговско представителство и посредничество, строителство, строително-ремонтни работи, продуцентски услуги, покупка на стоки или вещи с цел продажба, комисионна спедициона, складова, лизингова дейност, преводна, рекламна, информационна и представяне на други услуги, пътнически и товарни превози в страната и чужбина, разкриване на автосервизи, ремонт на автомобили, търговска дейност, ресторантьорство, хотелиерство, бръснаро-фризьорски услуги, туристически услуги, както и всякакви други дейности, които не са забранени със закон. Дружеството ще извършва дейността си в страната, чужбина и свободните безмитни зони.

2018-04-30
Промяна съдружници
+ БОРИСЛАВ ВЕСЕЛИНОВ БАШОВ - 1000 лв - 50.00% дял
+ ЮЛИЯНА ЕЛЕНОВА СТОИЛОВА - 1000 лв - 50.00% дял

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма