Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТС СЕРВИЗ 24 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204338019
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 18, 2016 12:13
Наименование
ТС СЕРВИЗ 24
Транслитерация
„ TC SERVIСE 24” LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Садово, Стопански двор Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ремонт и сервиз на трактори и селскостопанска техника , продажба на резервни части за селскостопанска техника , търговска дейност , внос и износ, търговско представителство и посредничес... ремонт и сервиз на трактори и селскостопанска техника , продажба на резервни части за селскостопанска техника , търговска дейност , внос и износ, търговско представителство и посредничество, сделки с недвижими имоти, ресторантьорство и хотелиерство, производствена, складова, спедиторска, транспортна дейност в страната и чужбина, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени с нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПАНАГИОТИС НИКОЛАИДИС (свързан с 1 фирма)
Управител: ПАНАГИОТИС НИКОЛАИДИС (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ПАНАГИОТИС НИКОЛАИДИС (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТС СЕРВИЗ 24 ЕООД на латиница "„ TC SERVIСE 24” LTD" с ЕИК/ПИК 204338019 е основана на 18 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Садово, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-11-18
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Садово, Стопански двор
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Садово, Стопански двор
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- ремонт и сервиз на трактори и селскостопанска техника , продажба на резервни части за селскостопанска техника , търговска дейност , внос и износ, търговско представителство и посредничество, сделки с недвижими имоти, ресторантьорство и хотелиерство, производствена, складова, спедиторска, транспортна дейност в страната и чужбина, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени с нормативен акт.
+ ремонт и сервиз на трактори и селскостопанска техника , продажба на резервни части за селскостопанска техника , търговска дейност , внос и износ, търговско представителство и посредничество, сделки с недвижими имоти, ресторантьорство и хотелиерство, производствена, складова, спедиторска, транспортна дейност в страната и чужбина, както и всички други дейности и услуги, които не са забранени с нормативен акт.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма