Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФЛАЙ КЛУБ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204339159
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 21, 2016 09:43
Наименование
ФЛАЙ КЛУБ
Транслитерация
"FLY CLUB" LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Първенец, ул. "Петър Берон", 13 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на туристически услуги, хотелиерство, ресторантьорство; туроператорска дейност, туристическа агентска дейност - след получаване на лиценз, аниматорска дейност, организиране на ... Предоставяне на туристически услуги, хотелиерство, ресторантьорство; туроператорска дейност, туристическа агентска дейност - след получаване на лиценз, аниматорска дейност, организиране на екскурзии в страната и чужбина, развлекателни мероприятия, предоставяне на информационни, културни, и други допълнителни услуги, свързани с вътрешния и международния туризъм, производство и продажба на стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, търговия с всякакви стоки и услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФАНОС НИКОЛАОС ПАПАСТЕРГИУ (свързан с 1 фирма)
Управител: СТЕФАНОС НИКОЛАОС ПАПАСТЕРГИУ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СТЕФАНОС НИКОЛАОС ПАПАСТЕРГИУ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФЛАЙ КЛУБ ЕООД на латиница ""FLY CLUB" LTD" с ЕИК/ПИК 204339159 е основана на 21 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Първенец, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-11-21
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Първенец, ул. "Петър Берон", 13
+ БЪЛГАРИЯ, с. Първенец, ул. "Петър Берон", 13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на туристически услуги, хотелиерство, ресторантьорство; туроператорска дейност, туристическа агентска дейност - след получаване на лиценз, аниматорска дейност, организиране на екскурзии в страната и чужбина, развлекателни мероприятия, предоставяне на информационни, културни, и други допълнителни услуги, свързани с вътрешния и международния туризъм, производство и продажба на стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, търговия с всякакви стоки и услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Предоставяне на туристически услуги, хотелиерство, ресторантьорство; туроператорска дейност, туристическа агентска дейност - след получаване на лиценз, аниматорска дейност, организиране на екскурзии в страната и чужбина, развлекателни мероприятия, предоставяне на информационни, културни, и други допълнителни услуги, свързани с вътрешния и международния туризъм, производство и продажба на стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, търговия с всякакви стоки и услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма