Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Денис-Денис Андонов ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204339434
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 21, 2016 10:51
Наименование
Денис-Денис Андонов
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Чарган, ЗЕМЕН, 3 Виж на картата
Код на икономическа дейност
4711 - Търговия на хранителни стоки на дребно
Предмет на дейност
Вътрешна и ввъншна търговия с хранителни и промишлени стоки, вътрешна и външна транспортна дейност, хотелиерска, туристическа, рекламна и информационна дейност, производство на хлебни издели... Вътрешна и ввъншна търговия с хранителни и промишлени стоки, вътрешна и външна транспортна дейност, хотелиерска, туристическа, рекламна и информационна дейност, производство на хлебни изделия, изкупуване и реализация на селскостопанска дейност и продукция, отдаване под наем на вещи, консултантски и проектански услуги, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакви други услуги и дейности, разрешени от закона, като при необбходимост ще придобива съответните лицензии. прочети още скрии
Физически лица търговци
ДЕНИС АНДОНОВ АНДОНОВ (свързан с 1 фирма)
ДЕНИС АНДОНОВ АНДОНОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Денис-Денис Андонов ЕТ с ЕИК/ПИК 204339434 е основана на 21 Ноември 2016 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в с. Чарган.

Хронология

2016-11-21
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Михайлово
+ БЪЛГАРИЯ, с. Михайлово
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕТ на ЕТ
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и ввъншна търговия с хранителни и промишлени стоки, вътрешна и външна транспортна дейност, хотелиерска, туристическа, рекламна и информационна дейност, производство на хлебни изделия, изкупуване и реализация на селскостопанска дейност и продукция, отдаване под наем на вещи, консултантски и проектански услуги, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакви други услуги и дейности, разрешени от закона, като при необбходимост ще придобива съответните лицензии.
+ Вътрешна и ввъншна търговия с хранителни и промишлени стоки, вътрешна и външна транспортна дейност, хотелиерска, туристическа, рекламна и информационна дейност, производство на хлебни изделия, изкупуване и реализация на селскостопанска дейност и продукция, отдаване под наем на вещи, консултантски и проектански услуги, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакви други услуги и дейности, разрешени от закона, като при необбходимост ще придобива съответните лицензии.

2018-02-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Михайлово
+ БЪЛГАРИЯ, с. Чарган, ЗЕМЕН, 3

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма