Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

“ВЕРСУС БГ” ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204339459
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204339459 от 2016-12-12 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
November 21, 2016 10:53
Наименование
“ВЕРСУС БГ”
Транслитерация
”VERSUS BG”
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, БАТАК, 51А Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
изработка на обувки и части за тях, покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба; експертни и консулта... изработка на обувки и части за тях, покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба; експертни и консултантски услуги; туристически услуги, търговско представителство и търговско посредничество; комисионни, транспортни, превозни, рекламни, информационни и лизингови сделки; сделки с интелектуална собственост; външнотърговски сделки, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТЪР СПАСОВ ВАСИЛЕВ (свързан с 7 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР СПАСОВ ВАСИЛЕВ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма “ВЕРСУС БГ” ЕООД на латиница "”VERSUS BG”" с ЕИК/ПИК 204339459 е основана на 21 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Кюстендил, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-11-21
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, БАТАК, 51А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, БАТАК, 51А
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- изработка на обувки и части за тях, покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба; експертни и консултантски услуги; туристически услуги, търговско представителство и търговско посредничество; комисионни, транспортни, превозни, рекламни, информационни и лизингови сделки; сделки с интелектуална собственост; външнотърговски сделки, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.
+ изработка на обувки и части за тях, покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба; експертни и консултантски услуги; туристически услуги, търговско представителство и търговско посредничество; комисионни, транспортни, превозни, рекламни, информационни и лизингови сделки; сделки с интелектуална собственост; външнотърговски сделки, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.

2016-12-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204339459 на основание друго от ЗДДС

2017-08-16
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма