Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КЮ ПОРТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204340422
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 21, 2016 15:29
Наименование
КЮ ПОРТ
Транслитерация
”Q PORT” LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул.“Шипка“ № 23 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантски услуги; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни лица; изграждане на капацитет; създаване на концепция и изграждане на проекти и предприятия; осъществяване... Консултантски услуги; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни лица; изграждане на капацитет; създаване на концепция и изграждане на проекти и предприятия; осъществяване за оперативно ръководство на проекти и предприятия; услуги в областта на човешките ресурси; обучения; проучвания и анализи; разработка на стратегически, програмни, оперативни и инвестиционни документи; връзки с обществеността, маркетинг, рекламна и издателска дейност, социологически проучвания; услуги по информация и публичност; сделки с недвижими имоти, както и всяка друга дейност незабранена със закон. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРИСТИАНА НИКОЛОВА ИЛИЕВА (свързан с 9 фирми)
Управител: КРИСТИАНА НИКОЛОВА ИЛИЕВА (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНАСТАС КИРИЛОВ МАТЕЕВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
12 лева (12 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КЮ ПОРТ ЕООД на латиница "”Q PORT” LTD." с ЕИК/ПИК 204340422 е основана на 21 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 12 лева.

Хронология

2016-11-21
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул.“Шипка“ № 23
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул.“Шипка“ № 23
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Консултантски услуги; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни лица; изграждане на капацитет; създаване на концепция и изграждане на проекти и предприятия; осъществяване за оперативно ръководство на проекти и предприятия; услуги в областта на човешките ресурси; обучения; проучвания и анализи; разработка на стратегически, програмни, оперативни и инвестиционни документи; връзки с обществеността, маркетинг, рекламна и издателска дейност, социологически проучвания; услуги по информация и публичност; сделки с недвижими имоти, както и всяка друга дейност незабранена със закон. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.
+ Консултантски услуги; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни лица; изграждане на капацитет; създаване на концепция и изграждане на проекти и предприятия; осъществяване за оперативно ръководство на проекти и предприятия; услуги в областта на човешките ресурси; обучения; проучвания и анализи; разработка на стратегически, програмни, оперативни и инвестиционни документи; връзки с обществеността, маркетинг, рекламна и издателска дейност, социологически проучвания; услуги по информация и публичност; сделки с недвижими имоти, както и всяка друга дейност незабранена със закон. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма