Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЕТКЛИК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204341175
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204341175 от 2016-12-19 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
November 22, 2016 10:10
Наименование
НЕТКЛИК
Транслитерация
NETCLICK LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Константин Доганов, 6, ет. партер Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
73.11 - Дейност на рекламни агенции
Предмет на дейност
Услуги е областта на онлайн търговията; онлайн маркетинг и рекламна дейност; разработка на продукти в сферата на информационните технологии; търговско представителство и посредничество; покупка на сто... Услуги е областта на онлайн търговията; онлайн маркетинг и рекламна дейност; разработка на продукти в сферата на информационните технологии; търговско представителство и посредничество; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; издаване на софтуер; обработка и поддържане на бази данни, както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Севгин Али Гюджен (свързан с 8 фирми)
Управител: Севгин Али Гюджен (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Севгин Али Гюджен (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЕТКЛИК ЕООД на латиница "NETCLICK LTD" с ЕИК/ПИК 204341175 е основана на 22 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2016-11-22
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Константин Доганов, 6, ет. партер
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, Константин Доганов, 6, ет. партер
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Услуги е областта на онлайн търговията; онлайн маркетинг и рекламна дейност; разработка на продукти в сферата на информационните технологии; търговско представителство и посредничество; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; издаване на софтуер; обработка и поддържане на бази данни, както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона.
+ Услуги е областта на онлайн търговията; онлайн маркетинг и рекламна дейност; разработка на продукти в сферата на информационните технологии; търговско представителство и посредничество; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; издаване на софтуер; обработка и поддържане на бази данни, както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона.

2016-12-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204341175 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма