Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СК ВЕЛЧЕВИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204341504
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 22, 2016 11:36
Наименование
СК ВЕЛЧЕВИ
Транслитерация
“SK VELCHEVI” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. „Тяна Недева“, 12 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Отглеждане, производство, дистрибуция на плодове и зеленчуци, маркетинг, търговия на едро и дребно, внос и износ на стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, както и ... Отглеждане, производство, дистрибуция на плодове и зеленчуци, маркетинг, търговия на едро и дребно, внос и износ на стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, незабранена от закона; В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, дружеството предприема извършването й след получаване на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Галина Колева Велчева (свързан с 1 фирма)
Управител: Галина Колева Велчева (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Галина Колева Велчева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СК ВЕЛЧЕВИ ЕООД на латиница "“SK VELCHEVI” Ltd." с ЕИК/ПИК 204341504 е основана на 22 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-11-22
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. „Тяна Недева“, 12
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, ул. „Тяна Недева“, 12
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Отглеждане, производство, дистрибуция на плодове и зеленчуци, маркетинг, търговия на едро и дребно, внос и износ на стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, незабранена от закона; В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, дружеството предприема извършването й след получаване на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това.
+ Отглеждане, производство, дистрибуция на плодове и зеленчуци, маркетинг, търговия на едро и дребно, внос и износ на стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, незабранена от закона; В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, дружеството предприема извършването й след получаване на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма