Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БОРИЗАР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204342576
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 22, 2016 16:12
Наименование
БОРИЗАР
Транслитерация
BORIZAR Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Страхил Войвода, 10, ет. 1 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция /растителна и животинска/; търговска дейност в страната и чужбина, производство и/или покупка на храни, хранителни добавки и дру... Производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция /растителна и животинска/; търговска дейност в страната и чужбина, производство и/или покупка на храни, хранителни добавки и други стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; комисионна, спедиционна, складова и лицензионна дейност, сделки с недвижими имоти; строително - ремонтна, монтажна и демонтажна дейност; транспортна дейност – таксиметрови превози на товари и пътници в страната и чужбина като за дейностите, за които се изисква лиценз, след получаването на такъв. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОРИСЛАВА СТОЯНОВА БОРИСОВА (свързан с 2 фирми)
Управител: БОРИСЛАВА СТОЯНОВА БОРИСОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БОРИСЛАВА СТОЯНОВА БОРИСОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БОРИЗАР ЕООД на латиница "BORIZAR Ltd." с ЕИК/ПИК 204342576 е основана на 22 Ноември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2016-11-22
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Страхил Войвода, 10, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Страхил Войвода, 10, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция /растителна и животинска/; търговска дейност в страната и чужбина, производство и/или покупка на храни, хранителни добавки и други стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; комисионна, спедиционна, складова и лицензионна дейност, сделки с недвижими имоти; строително - ремонтна, монтажна и демонтажна дейност; транспортна дейност – таксиметрови превози на товари и пътници в страната и чужбина като за дейностите, за които се изисква лиценз, след получаването на такъв.
+ Производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция /растителна и животинска/; търговска дейност в страната и чужбина, производство и/или покупка на храни, хранителни добавки и други стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; комисионна, спедиционна, складова и лицензионна дейност, сделки с недвижими имоти; строително - ремонтна, монтажна и демонтажна дейност; транспортна дейност – таксиметрови превози на товари и пътници в страната и чужбина като за дейностите, за които се изисква лиценз, след получаването на такъв.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма