Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕКСПЕКТЕД ООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на August 29, 2018 11:10
ЕИК/ПИК
204342836
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204342836 от 2017-01-09 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
November 22, 2016 17:32
Наименование
ЕКСПЕКТЕД
Транслитерация
EXPECTED Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Емил Де Лавеле, 18А, ет. 3 Виж на картата
Има 67 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Изпълнение на дейности от всякакъв вид и характер, включително, но не само в следните области: УЕБ УСЛУГИ: Услуги по препродажба на хостинг и хаузинг, изграждане на мрежи и телефонни комуникации... Изпълнение на дейности от всякакъв вид и характер, включително, но не само в следните области: УЕБ УСЛУГИ: Услуги по препродажба на хостинг и хаузинг, изграждане на мрежи и телефонни комуникации по интернет и не само, изработка на уеб сайтове и платформи за онлайн игри, чат, развлекателни продукти, видео, онлайн телевизия, производство и разпространение на аудио-визуални произведения, включително DVD, Blue Ray, документални филми, риалити предавания и други; реализиране на хардуерни и софтуерни продукти, свързани с мрежови данни или интернет; разработване на информационни системи за онлайн плащания като например онлайн банкиране; НЕДВИЖИМИ УСЛУГИ: Покупки, отдаване под наем и продажби на апартаменти, земеделски и горски имоти и всякакви други видове недвижими имоти; Отдаване под наем на апартаменти, включително и краткосрочни, хотелиерски услуги; закупуване и експлоатиране на търговски помещения като например барове и ресторанти, нощни клубове, дискотеки, интернет кафета, панинотеки, винени барове; МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА: покупки, наеми, продажба на автомобили, камиони, кемпери, мотоциклети, всякакви други видове работни машини, както на частни лица, така и на предприятия и дружества в страната и в чужбина. ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ: Импорт и експорт на дървени материали и всички други продукти, свързани с изработката и преработката на дървения материал и продажбата им. ИМПОРТ/ЕКСПОРТ: Дистрибуция и дейност по импорт-експорт на всякакъв вид стоки, продукти и полуфабрикати, включително от дърво, пластмаса, метал и всякакви други материали или елементи. ДРУГИ: Извършване на всякакви други услуги и търговски дейности, незабранени от закона. Ако за която и да е била от дейностите, които дружеството желае да упражнява, законът изисква получаване на разрешение, лиценз или регистрация преди, дружеството ще упражнява съответната дейност само след получаване на необходимия документ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ФРАНЧЕСКО ПИВЕТТА (свързан с 1 фирма)
Управител: ФРАНЧЕСКО ПИВЕТТА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДЖАМИЛ МАМЕРИ 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ФРАНЧЕСКО ПИВЕТТА 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДЖАМИЛ МАМЕРИ 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ФРАНЧЕСКО ПИВЕТТА 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕКСПЕКТЕД ООД на латиница "EXPECTED Ltd." с ЕИК/ПИК 204342836 е основана на 22 Ноември 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2016-11-22
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Славянска, 29А, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Славянска, 29А, ет. 4
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ООД
Промяна предмет на дейност
- Изпълнение на дейности от всякакъв вид и характер, включително, но не само в следните области: УЕБ УСЛУГИ: Услуги по препродажба на хостинг и хаузинг, изграждане на мрежи и телефонни комуникации по интернет и не само, изработка на уеб сайтове и платформи за онлайн игри, чат, развлекателни продукти, видео, онлайн телевизия, производство и разпространение на аудио-визуални произведения, включително DVD, Blue Ray, документални филми, риалити предавания и други; реализиране на хардуерни и софтуерни продукти, свързани с мрежови данни или интернет; разработване на информационни системи за онлайн плащания като например онлайн банкиране; НЕДВИЖИМИ УСЛУГИ: Покупки, отдаване под наем и продажби на апартаменти, земеделски и горски имоти и всякакви други видове недвижими имоти; Отдаване под наем на апартаменти, включително и краткосрочни, хотелиерски услуги; закупуване и експлоатиране на търговски помещения като например барове и ресторанти, нощни клубове, дискотеки, интернет кафета, панинотеки, винени барове; МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА: покупки, наеми, продажба на автомобили, камиони, кемпери, мотоциклети, всякакви други видове работни машини, както на частни лица, така и на предприятия и дружества в страната и в чужбина. ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ: Импорт и експорт на дървени материали и всички други продукти, свързани с изработката и преработката на дървения материал и продажбата им. ИМПОРТ/ЕКСПОРТ: Дистрибуция и дейност по импорт-експорт на всякакъв вид стоки, продукти и полуфабрикати, включително от дърво, пластмаса, метал и всякакви други материали или елементи. ДРУГИ: Извършване на всякакви други услуги и търговски дейности, незабранени от закона. Ако за която и да е била от дейностите, които дружеството желае да упражнява, законът изисква получаване на разрешение, лиценз или регистрация преди, дружеството ще упражнява съответната дейност само след получаване на необходимия документ.
+ Изпълнение на дейности от всякакъв вид и характер, включително, но не само в следните области: УЕБ УСЛУГИ: Услуги по препродажба на хостинг и хаузинг, изграждане на мрежи и телефонни комуникации по интернет и не само, изработка на уеб сайтове и платформи за онлайн игри, чат, развлекателни продукти, видео, онлайн телевизия, производство и разпространение на аудио-визуални произведения, включително DVD, Blue Ray, документални филми, риалити предавания и други; реализиране на хардуерни и софтуерни продукти, свързани с мрежови данни или интернет; разработване на информационни системи за онлайн плащания като например онлайн банкиране; НЕДВИЖИМИ УСЛУГИ: Покупки, отдаване под наем и продажби на апартаменти, земеделски и горски имоти и всякакви други видове недвижими имоти; Отдаване под наем на апартаменти, включително и краткосрочни, хотелиерски услуги; закупуване и експлоатиране на търговски помещения като например барове и ресторанти, нощни клубове, дискотеки, интернет кафета, панинотеки, винени барове; МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА: покупки, наеми, продажба на автомобили, камиони, кемпери, мотоциклети, всякакви други видове работни машини, както на частни лица, така и на предприятия и дружества в страната и в чужбина. ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ: Импорт и експорт на дървени материали и всички други продукти, свързани с изработката и преработката на дървения материал и продажбата им. ИМПОРТ/ЕКСПОРТ: Дистрибуция и дейност по импорт-експорт на всякакъв вид стоки, продукти и полуфабрикати, включително от дърво, пластмаса, метал и всякакви други материали или елементи. ДРУГИ: Извършване на всякакви други услуги и търговски дейности, незабранени от закона. Ако за която и да е била от дейностите, които дружеството желае да упражнява, законът изисква получаване на разрешение, лиценз или регистрация преди, дружеството ще упражнява съответната дейност само след получаване на необходимия документ.

2017-01-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204342836 на основание друго от ЗДДС

2017-04-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Славянска, 29А, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Емил Де Лавеле, 18А, ет. 3

2018-08-29
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма