Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИБИ СТУДИО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204356273
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 1, 2016 11:21
Наименование
ДИБИ СТУДИО
Транслитерация
"DB STUDIO" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, Нишава, 61, вх. Б, ет. 7 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителство, предприемаческа дейност, строителство и експлоатация на индустриални и жилищни сгради, отдаване на недвижими имоти под наем, реконструкция, дизайн, представителство на българ... Строителство, предприемаческа дейност, строителство и експлоатация на индустриални и жилищни сгради, отдаване на недвижими имоти под наем, реконструкция, дизайн, представителство на български и чуждестранни, физически и юридически лица, участие в различни проекти, сделки с интелектуална собственост и недвижими имоти, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Светослав Светославов Тасков (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Светослав Светославов Тасков (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
9,900 лева (9,900 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИБИ СТУДИО ЕООД на латиница ""DB STUDIO" Ltd." с ЕИК/ПИК 204356273 е основана на 1 Декември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""ДИБИ СТУДИО"", но на 25 Март 2022 година то бива сменено на сегашното "ДИБИ СТУДИО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 9,900 лева.

Хронология

2016-12-01
Регистрация на фирмата

2022-03-25
Промяна наименование
Името се сменя от "ДИБИ СТУДИО" на ДИБИ СТУДИО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Кръстьо Сарафов", 11, бл. ., вх. ., ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, Нишава, 61, вх. Б, ет. 7
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Дейности в областта на фотографията; видеозаснемане, заснемане на семейни и фирмени тържества, рекламни клипове, видео продукция; рекламна дейност; предпечатна подготовка; специализирани дейности в областта на дизайна; издаване на книги; издаване на вестници; издаване на списания и други периодични издания; издаване на указатели, справочници и адресни списъци; друга издателска дейност; печатане на вестници; печатане на други издания и печатни продукти; подвързване и подобни дейности, свързани с печатането; консултантска дейност по връзки с обществеността; организиране на конгреси и търговски изложения; творческа дейност в областта на литературата и изкуствата; технически дейности, свързани с производство на филми и телевизионни предавания (постпродукция); дейности по продажба на медийно време и място за реклама, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, като ако за извършването на съответната дейност се изисква издаване на разрешение или лицензия, дейността ще се извършва след издаването им.
+ Строителство, предприемаческа дейност, строителство и експлоатация на индустриални и жилищни сгради, отдаване на недвижими имоти под наем, реконструкция, дизайн, представителство на български и чуждестранни, физически и юридически лица, участие в различни проекти, сделки с интелектуална собственост и недвижими имоти, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

2022-10-24
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма