Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Комънд Индъстрийз АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204356864
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 1, 2016 14:24
Наименование
Комънд Индъстрийз
Транслитерация
Command Industries
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Ал.Стамболийски, 118, ет. 6 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупко-продажба и управление на компании , на недвижими имоти , строителство , Производство, продажба, сервиз, поддръжка, управление, образование и обучение, научноизследователска и... Покупко-продажба и управление на компании , на недвижими имоти , строителство , Производство, продажба, сервиз, поддръжка, управление, образование и обучение, научноизследователска и развойна дейност, включващи, но не само: отбранителна промишленост ( след разрешение ), авиационна промишленост, корабоплавателна индустрия, въздухоплаване, корабостроене, морски транспорт, ядрени системи ( след разрешение ) , доставка на системи за електроснабдяване, сухопътни превозни средства, подводни превозни средства, машини и оборудване, софтуерно програмиране и разработване, информационни технологии, доставка и проектиране на системи за киберсигурност, електроника, внос и износ на оборудване и технологии, системи за сигурност, като всяка от дейностите , за извършването на която закона изисква разрешение , регистрация или лицензи се осъществява след получаването му по надлежния ред , както и извършване на всякакъв вид търговска дейност по смисъла на чл. 1 от Търговския закон , незабранена от закон в страната и чужбина. прочети още скрии
Съвет на директорите
Пламен Кирилов Пеев (свързан с 18 фирми)
Майкъл Йън Бътърфийлд (свързан с 1 фирма)
Джонатан Леонард Кокран (свързан с 4 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Комънд Индъстрийз АД на латиница "Command Industries" с ЕИК/ПИК 204356864 е основана на 1 Декември 2016 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КСТ сартър продъкшън", но на 30 Юли 2018 година то бива сменено на сегашното "Комънд Индъстрийз". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2016-12-01
Регистрация на фирмата

2018-07-30
Промяна наименование
Името се сменя от КСТ сартър продъкшън на Комънд Индъстрийз
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Ал.Стамболийски, 118, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Ал.Стамболийски, 118, ет. 6
Промяна предмет на дейност
- Промишлено производство на облекла и обувки , изработка на облекла на ишлеме , Вътрешна и външна търговия, предприемачество, маркетинг, инженерингова дейност, представителство и агентство. Извършване на всякакъв вид друга помощна и странична позволена /съответно лицензирана/ търговска дейност по смисъла на чл. 1 от Търговския закон и другите действащи нормативни актове, както и всяка друга дейност, незабранена от закон в страната и чужбина.
+ Покупко-продажба и управление на компании ,на недвижими имоти ,строителство , Производство, продажба, сервиз, поддръжка, управление, образование и обучение, научноизследователска и развойна дейност, включващи, но не само: отбранителна промишленост ( след разрешение ), авиационна промишленост, корабоплавателна индустрия, въздухоплаване, корабостроене, морски транспорт, ядрени системи ( след разрешение ) , доставка на системи за електроснабдяване, сухопътни превозни средства, подводни превозни средства, машини и оборудване, софтуерно програмиране и разработване, информационни технологии, доставка и проектиране на системи за киберсигурност, електроника, внос и износ на оборудване и технологии, системи за сигурност, като всяка от дейностите ,за извършването на която закона изисква разрешение ,регистрация или лицензи се осъществява след получаването му по надлежния ред , както и извършване на всякакъв вид търговска дейност по смисъла на чл. 1 от Търговския закон , незабранена от закон в страната и чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма