Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НОРД-ВЕСТ КАРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204358527
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 2, 2016 11:47
Наименование
НОРД-ВЕСТ КАРС
Транслитерация
„NORD-WEST CARS“ GmbH.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул."Тодорини кукли", 1Б Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
70.22 - Консултантска дейност по стопанско и друго управление
Предмет на дейност
Дейността на дружеството е отдаване под наем на автомобили, лизинг на автомобили и свързаните с това сервизни дейности, вторична реализация на лизингови автомобил, предоставяне на оборотен/замес... Дейността на дружеството е отдаване под наем на автомобили, лизинг на автомобили и свързаните с това сервизни дейности, вторична реализация на лизингови автомобил, предоставяне на оборотен/заместващ автомобил, дългосрочно отдаване под наем на автомобили, трансферни услуги, наем на микробуси без шофьор, транспортна логистика и управление на автопаркове, сервизно обслужване, включително вземане от и връщане до клиента.Посредничество при сключване на лизингови договори в страната и чужбина и всички свързани с това сделки.Краткосрочен и дългосрочен наем в страната и чужбина, чрез онлайн приложения и оферти, както и посредством мрежови и партньорски маркетинг.Дейността на дружеството включва също така покупка, продажба, внос и износ на превозни средства, включително продажба на резервни части за моторни превозни средства.Дружеството има право да учредява клонове, да придобива дялови участия в други дружества (по-специално – като неограничено отговорен съдружник), както и да учредява други дружества.Дружеството може също така да извършва всяка дейност, която пряко или косвено е подходяща за изпълнението на неговия предмет на дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Аркадиуш Пржемислав Шрамек (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Аркадиуш Пржемислав Шрамек (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НОРД-ВЕСТ КАРС ЕООД на латиница "„NORD-WEST CARS“ GmbH." с ЕИК/ПИК 204358527 е основана на 2 Декември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НОРД - ВЕСТ БЕТАЙЛИГУНГС", но на 18 Ноември 2019 година то бива сменено на сегашното "НОРД-ВЕСТ КАРС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-12-02
Регистрация на фирмата

2017-08-14
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-11-14
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-02-21

2019-11-18
Промяна наименование
Името се сменя от НОРД - ВЕСТ БЕТАЙЛИГУНГС на НОРД-ВЕСТ КАРС
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Консултиране на фирми, търговско консултиране и консултиране относно извършване на услуги, както и изпълняване на управленчески задачи за дружества от всякакъв тип. Придобиване, продажба и управление, както и отдаване под наем на недвижимо имущество от всякакъв тип. Дружеството има право да сключва фирмени договори от всякакъв тип и най-вече да поема ръководството и управлението на други фирми. С цел придобиване на капитал, то има право да привлича трети страни в качеството им на скрити или открити негласни съдружници или на такива с право на участие в печалбата, управление на собствените на дружеството активи, учредяване, участие и управление на други търговски и командитни дружества в страната и чужбина, в това число учредяване, участие и управление на Европейско дружество, както и всяка друга стопанска дейност, която не е забранена от закона. Дружеството може освен това да се занимава с всички сделки, които пряко или косвено са подходящи за изпълнение на целта му. То може да основава клонове и филиали в страната и в чужбина и да участва в съдружие в други фирми. Дружеството извършва всякаква друга стопанска дейност с изключение на забранената с нормативен акт и придобива всякакви права, необходими за осъществяване на неговия предмет на дейност, в съответствие с действуващото законодателство.
+ Дейността на дружеството е отдаване под наем на автомобили, лизинг на автомобили и свързаните с това сервизни дейности, вторична реализация на лизингови автомобил, предоставяне на оборотен/заместващ автомобил, дългосрочно отдаване под наем на автомобили, трансферни услуги, наем на микробуси без шофьор,транспортна логистика и управление на автопаркове, сервизно обслужване, включително вземане от и връщане до клиента.Посредничество при сключване на лизингови договори в страната и чужбина и всички свързани с това сделки.Краткосрочен и дългосрочен наем в страната и чужбина, чрез онлайн приложения и оферти, както и посредством мрежови и партньорски маркетинг.Дейността на дружеството включва също така покупка, продажба, внос и износ на превозни средства, включително продажба на резервни части за моторни превозни средства.Дружеството има право да учредява клонове, да придобива дялови участия в други дружества (по-специално – като неограничено отговорен съдружник), както и да учредява други дружества.Дружеството може също така да извършва всяка дейност, която пряко или косвено е подходяща за изпълнението на неговия предмет на дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма