Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

УНИ МИКС ВТ ООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
204367241
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204367241 от 2016-12-21
Дата на регистрация
December 8, 2016 14:40
Наименование
УНИ МИКС ВТ
Транслитерация
UNI MIX VT
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. НИКОЛА ГАБРОВСИ, 75 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
ПРОИЗВОДСТВО НА СТРОИТЕЛНИ РАЗТВОРИ, БЕТОНИ И ДРУГИ ПОДОБНИ СТРОИТЕЛНИ СМЕСИ, ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТ НА ПЪТНИЦИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, УСЛУГИ С ПЪТНО-СТРОИТЕЛНА МЕХАНИЗАЦИЯ, СПЕДИТОРСКА ... ПРОИЗВОДСТВО НА СТРОИТЕЛНИ РАЗТВОРИ, БЕТОНИ И ДРУГИ ПОДОБНИ СТРОИТЕЛНИ СМЕСИ, ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТ НА ПЪТНИЦИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, УСЛУГИ С ПЪТНО-СТРОИТЕЛНА МЕХАНИЗАЦИЯ, СПЕДИТОРСКА И ЛОГИСТИЧНА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; КОМИСИОННИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО; ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСКА, РЕСТОРАНТЬОРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА И ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ; СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ИНВЕСТИЦИОННА, СТРОИТЕЛНА, МАРКЕТИНГОВА И ИМПРЕСАРКА ДЕЙНОСТ, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА И ПРИКАЧЕН ИНВЕНТАР, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОДОР ПЕТКОВ ЯНКОВ (свързан с 2 фирми)
Управител: МИРОСЛАВ ВАСИЛЕВ ВЕЛЧЕВ (свързан с 6 фирми)
Съдружник: ТОДОР ПЕТКОВ ЯНКОВ 50 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: МИРОСЛАВ ВАСИЛЕВ ВЕЛЧЕВ 50 лв - 50.00% дял (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма УНИ МИКС ВТ ООД на латиница "UNI MIX VT" с ЕИК/ПИК 204367241 е основана на 8 Декември 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МТ ТРАНС ВТ", но на 15 Август 2017 година то бива сменено на сегашното "УНИ МИКС ВТ". Седалището на компанията се намира в гр. Велико Търново, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - August 11, 2017 12:46

Хронология

2016-12-08
Регистрация на фирмата

2016-12-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204367241

2017-08-15
Промяна наименование
Името се сменя от МТ ТРАНС ВТ на УНИ МИКС ВТ
Промяна предмет на дейност
- товарен транспорт и транспорт на пътници в страната и чужбина, спедиторска и логистична дейност, търговия на едро и дребно, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; комисионни сделки; търговско представителство, посредничество и агентство; външнотърговска дейност; хотелиерска, ресторантьорска, туристическа и туроператорска дейност; сделки с недвижими имоти; инвестиционна, строителна, маркетингова и импресарка дейност, отдаване под наем на транспортни средства и прикачен инвентар, както и всички други дейности и услуги, незабранени от закона.
+ ПРОИЗВОДСТВО НА СТРОИТЕЛНИ РАЗТВОРИ, БЕТОНИ И ДРУГИ ПОДОБНИ СТРОИТЕЛНИ СМЕСИ, ТОВАРЕН ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТ НА ПЪТНИЦИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, УСЛУГИ С ПЪТНО-СТРОИТЕЛНА МЕХАНИЗАЦИЯ, СПЕДИТОРСКА И ЛОГИСТИЧНА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; КОМИСИОННИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО; ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСКА, РЕСТОРАНТЬОРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА И ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ; СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ИНВЕСТИЦИОННА, СТРОИТЕЛНА, МАРКЕТИНГОВА И ИМПРЕСАРКА ДЕЙНОСТ, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА И ПРИКАЧЕН ИНВЕНТАР, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма