Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РИТА РЕНТ КАР ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204367768
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 8, 2016 16:31
Наименование
РИТА РЕНТ КАР
Транслитерация
RITA RENT CAR
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Христо Ботев, 100, ет. 5 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Коли под наем, покупки ипродажби на автомобили и на резервничасти. Търговия, внос и износ навсякакъв вид стоки в страната ичужбина Предоставяне на услуги скомисиона, мениджмънт услуги скомисиона... Коли под наем, покупки ипродажби на автомобили и на резервничасти. Търговия, внос и износ навсякакъв вид стоки в страната ичужбина Предоставяне на услуги скомисиона, мениджмънт услуги скомисиона, комисионни сделки, встраната и чужбина, уеб приложения, търговско представителство и сделки синтелектуална собственост, посреднически сделки от всякакъв вид в страната и чужбина , отдаване под наем имоти - бизнес компании в страната и чужбина , преотдаване под наемна имоти - бизнес компании в рамките надържавата и в чужбина. Наемане ипренаемане на всички видове машини встраната и чужбина.Проектиране, производство и търговия в страната ичужбина с всички видове стоки, свсички видове рекламни и подаръчниматериали; търговия, внос и износвсички видове опаковъчни продукти ипродукти храна, покупка на стоки, илидруги вещи с цел да ги препродаде впървоначален, преработен или обработенвид; търговия, внос и износ на опаковкиот всякакъв вид, офисконсумативи, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; рекламни, информационни, програмни или други услуги; спедиторска, маркитингова, маркетинг и реклама, складова, транспортна и дистрибуторска дейност, както и всички други дейности и услуги, и всички останали дейности в страната и чужбина, които не са забранени от Закона. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПАНАЙОТИС ЛЕОНИДАС МИРТОС (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ФИОРАЛБ ПАНАЙОТИС МИРТОС 5.00 лв - 5.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ПАНАЙОТИС ЛЕОНИДАС МИРТОС 95.00 лв - 95.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РИТА РЕНТ КАР ООД на латиница "RITA RENT CAR" с ЕИК/ПИК 204367768 е основана на 8 Декември 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-12-08
Регистрация на фирмата

2018-02-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сандански, Малашевска, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул.Христо Ботев, 100, ет. 5
Промяна предмет на дейност
- Отдаване под наем на транспортни средства.
+ Коли под наем, покупки ипродажби на автомобили и на резервничасти. Търговия, внос и износ навсякакъв вид стоки в страната ичужбина Предоставяне на услуги скомисиона, мениджмънт услуги скомисиона, комисионни сделки, встраната и чужбина, уеб приложения,търговско представителство и сделки синтелектуална собственост,посреднически сделки от всякакъв вид в страната и чужбина , отдаване под наем имоти - бизнес компании в страната и чужбина , преотдаване под наемна имоти - бизнес компании в рамките надържавата и в чужбина. Наемане ипренаемане на всички видове машини встраната и чужбина.Проектиране,производство и търговия в страната ичужбина с всички видове стоки, свсички видове рекламни и подаръчниматериали; търговия, внос и износвсички видове опаковъчни продукти ипродукти храна, покупка на стоки, илидруги вещи с цел да ги препродаде впървоначален, преработен или обработенвид; търговия, внос и износ на опаковкиот всякакъв вид, офисконсумативи,търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; рекламни, информационни, програмни или други услуги; спедиторска, маркитингова, маркетинг и реклама, складова, транспортна и дистрибуторска дейност, както и всички други дейности и услуги, и всички останали дейности в страната и чужбина, които не са забранени от Закона. Когато има разрешителен режим - след съответното разрешение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма