Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Бул АйТи Инвест ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204373283
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 13, 2016 17:27
Наименование
Бул АйТи Инвест
Транслитерация
Bul IT Invest EOOD
Оборот
1,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Нови Искър, ул. „Христо Ботев", 125 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Електронна търговия; търговия с авточасти, консумативи и аксесоари на едро и дребно; извършване на сервизна поддръжка и ремонтна дейност на автомобили; автомивка; автоуслуги; търговия на едро и дреб... Електронна търговия; търговия с авточасти, консумативи и аксесоари на едро и дребно; извършване на сервизна поддръжка и ремонтна дейност на автомобили; автомивка; автоуслуги; търговия на едро и дребно с дрехи, обувки, аксесоари, бижута, всякакви текстилни, козметични и други продукти, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, указ или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРАСИМИР РАДОСЛАВОВ КОЦЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИМИР РАДОСЛАВОВ КОЦЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
150 лева (150 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Бул АйТи Инвест ЕООД на латиница "Bul IT Invest EOOD" с ЕИК/ПИК 204373283 е основана на 13 Декември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Нови Искър, а началният внесен капитал е в размер на 150 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2016-12-13
Регистрация на фирмата

2018-12-28
Промяна предмет на дейност
- ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ, ТЪРГОВИЯ С АВТОЧАСТИ, КОНСУМАТИВИ И АКСЕСОАРИ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ИЗВЪРШВАНЕ НА СЕРВИЗНА ПОДДРЪЖКА И РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ НА АВТОМОБИЛИ, АВТОМИВКА, АВТОУСЛУГИ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ НА СТОКИ, ТОВАРИ И ХОРА; ВЪТРЕШНО- И ВЪНШНОТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; СДЕЛКИ В ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ; ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И КУРИЕРСКИ СДЕЛКИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ЛИЗИНГ; ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ И БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН, УКАЗ ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.
+ Електронна търговия; търговия с авточасти, консумативи и аксесоари на едро и дребно; извършване на сервизна поддръжка и ремонтна дейност на автомобили; автомивка; автоуслуги; търговия на едро и дребно с дрехи, обувки, аксесоари, бижута, всякакви текстилни, козметични и други продукти, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, указ или друг нормативен акт.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма