Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НОЛСОФИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204374606
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 14, 2016 14:31
Наименование
НОЛСОФИЯ
Транслитерация
NOLSOFIA EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Дунав, 35 Виж на картата
Има 111 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4639 - търговия с хр. стоки и напитки
Предмет на дейност
Търговия на едро, внос и износ на хранителни стоки, напитки и тютюневи изделия след регистрация съгласно нормативната уредба, Търговия на дребно със хранителни стоки, напитки и тютюневи издели... Търговия на едро, внос и износ на хранителни стоки, напитки и тютюневи изделия след регистрация съгласно нормативната уредба, Търговия на дребно със хранителни стоки, напитки и тютюневи изделия, след регистрация съгласно нормативната уредба; Хотелиерска дейност, управление на хотели и подобни места за настаняване, туристическо и друго краткострочно настаняване, Ресторантьорство; Търговия на едро и дребно с автомобили, камиони и всякакви други моторни превозни средства без изключение, части за смяна и резервни части, Отдаване под наем на автомобили, камиони, трактори и всякакви други моторни превозни средства без изключение, със и без водач, както и тяхното оборудване, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЖУЗЕПЕ СТЕЛА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДЖУЗЕПЕ СТЕЛА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НОЛСОФИЯ ЕООД на латиница "NOLSOFIA EOOD" с ЕИК/ПИК 204374606 е основана на 14 Декември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-12-14
Регистрация на фирмата

2021-07-27
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с автомобили, камиони, трактори, както и всякакви други моторни превозни средства без изключение, части за смяна и ререзервни части; отдаване под наем на автомобили, камиони, трактори, както и всякакви други моторни превозни средства без изключение, със или без водач, както и тяхното оборудване, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Търговия на едро, внос и износ на хранителни стоки, напитки и тютюневи изделия след регистрация съгласно нормативната уредба, Търговия на дребно със хранителни стоки, напитки и тютюневи изделия, след регистрация съгласно нормативната уредба; Хотелиерска дейност, управление на хотели и подобни места за настаняване, туристическо и друго краткострочно настаняване, Ресторантьорство; Търговия на едро и дребно с автомобили, камиони и всякакви други моторни превозни средства без изключение, части за смяна и резервни части, Отдаване под наем на автомобили, камиони, трактори и всякакви други моторни превозни средства без изключение, със и без водач, както и тяхното оборудване, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма