Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛУМИНКО БЪЛГАРИЯ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204380954
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204380954 от 2017-01-13 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 20, 2016 11:14
Наименование
АЛУМИНКО БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
ALUMINCO BULGARIA
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бул. България, 118 Виж на картата
Има 30 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
търговия с алуминиеви и метални конструкции, алуминиеви профили, прозорци и врати, алуминиева суровина, алуминиеви заготовки, сключване на споразумение за технически услуги, търговска дейн... търговия с алуминиеви и метални конструкции, алуминиеви профили, прозорци и врати, алуминиева суровина, алуминиеви заготовки, сключване на споразумение за технически услуги, търговска дейност, търговия на метални конструкции и части от тях, които включват търговия на следните: метални конструкции за сгради (стълбове, греди, мостови конструкции и др.), промишлени рамки изработени от метал (скелети за доменни пещи, оборудване за вдигане и манипулиране и др.), сглобяеми сгради от метал: халета, зали и други модулни елементи за изложения и др.), услуги по посредничество и комисионерство по проекти, маркетингови проучвания или маркетингови изследвания, инженерни проучвания свързани със строителната индустрия. Търговската дейност не включва части за корабни и парни котли и части за железопътни релси. Дружеството ще извършва и други дейности, в по-малка степен или спорадично, в съответствие със закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТРИОС КАРАС (свързан с 1 фирма)
Управител: АНАРГИРОС КАРАС (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДИМИТРИОС КАРАС 33.00 лв - 33.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АНАРГИРОС КАРАС 34.00 лв - 34.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЕВАНГЕЛОС КАРАС 33.00 лв - 33.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНАРГИРОС КАРАС (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛУМИНКО БЪЛГАРИЯ ООД на латиница "ALUMINCO BULGARIA" с ЕИК/ПИК 204380954 е основана на 20 Декември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АЛФА ГРИСИН", но на 13 Юни 2017 година то бива сменено на сегашното "АЛУМИНКО БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-12-20
Регистрация на фирмата

2017-01-12
Промяна наименование
Името се сменя от АЛФА ГРИСИН на АЛФА ДЖИ ЕНДЖИНИЙРИНГ
Промяна предмет на дейност
- маркетингова и консултантска дейност, търговско представителство, както и всяка друга дейност, позволена от закона
+ Инженерни услуги в областта на енергийните решения и енергийните доставки, както и всяка друга дейност, позволена от закона.

2017-01-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204380954 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-06-13
Промяна наименование
Името се сменя от АЛФА ДЖИ ЕНДЖИНИЙРИНГ на АЛУМИНКО БЪЛГАРИЯ
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-07-20
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Инженерни услуги в областта на енергийните решения и енергийните доставки, както и всяка друга дейност, позволена от закона.
+ търговска дейност, търговия на метални конструкции и части от тях, които включват търговия на следните: метални конструкции за сгради (стълбове, греди, мостови конструкции и др.), промишлени рамки изработени от метал (скелети за доменни пещи, оборудване за вдигане и манипулиране и др.), сглобяеми сгради от метал: халета, зали и други модулни елементи за изложения и др.), услуги по посредничество и комисионерство по проекти, маркетингови проучвания или маркетингови изследвания, инженерни проучвания свързани със строителната индустрия. Търговската дейност не включва части за корабни и парни котли и части за железопътни релси. Дружеството ще извършва и други дейности, в по-малка степен или спорадично, в съответствие със закона.

2017-10-17
Промяна предмет на дейност
- търговска дейност, търговия на метални конструкции и части от тях, които включват търговия на следните: метални конструкции за сгради (стълбове, греди, мостови конструкции и др.), промишлени рамки изработени от метал (скелети за доменни пещи, оборудване за вдигане и манипулиране и др.), сглобяеми сгради от метал: халета, зали и други модулни елементи за изложения и др.), услуги по посредничество и комисионерство по проекти, маркетингови проучвания или маркетингови изследвания, инженерни проучвания свързани със строителната индустрия. Търговската дейност не включва части за корабни и парни котли и части за железопътни релси. Дружеството ще извършва и други дейности, в по-малка степен или спорадично, в съответствие със закона.
+ търговия с алуминиеви и метални конструкции, алуминиеви профили, прозорци и врати, алуминиева суровина, алуминиеви заготовки, сключване на споразумение за технически услуги, търговска дейност, търговия на метални конструкции и части от тях, които включват търговия на следните: метални конструкции за сгради (стълбове, греди, мостови конструкции и др.), промишлени рамки изработени от метал (скелети за доменни пещи, оборудване за вдигане и манипулиране и др.), сглобяеми сгради от метал: халета, зали и други модулни елементи за изложения и др.), услуги по посредничество и комисионерство по проекти, маркетингови проучвания или маркетингови изследвания, инженерни проучвания свързани със строителната индустрия. Търговската дейност не включва части за корабни и парни котли и части за железопътни релси. Дружеството ще извършва и други дейности, в по-малка степен или спорадично, в съответствие със закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма