Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МИЛ 1 БУЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204384073
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204384073 от 2017-01-12 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
December 22, 2016 08:20
Наименование
МИЛ 1 БУЛ
Транслитерация
MIL 1 BULL Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Любен Каравелов, 14, ет. 1 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговия в страната и чужбина, на едро и дребно с кожени изделия, кожени и пластмасови материали, изкуствена кожа, куфари, чанти, сакове, малки чанти, портмонета, порт... Производство и търговия в страната и чужбина, на едро и дребно с кожени изделия, кожени и пластмасови материали, изкуствена кожа, куфари, чанти, сакове, малки чанти, портмонета, портфейли, колани, ръкавици, облекла, обувки, и всякакви други продукти и стоки, без ограничения; Търговско представителство и посредничество; покупко-продажби и отдаване под наем на недвижими имоти, моторни превозни средства, както и извършването на всякакви други търговски дейности, които не са забранени от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ФЕДЕРИКО РОСЕТО (свързан с 1 фирма)
Управител: ФЕДЕРИКО РОСЕТО (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ФЕДЕРИКО РОСЕТО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МИЛ 1 БУЛ ЕООД на латиница "MIL 1 BULL Ltd." с ЕИК/ПИК 204384073 е основана на 22 Декември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2016-12-22
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Коста Лулчев, 10, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Коста Лулчев, 10, вх. А, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия в страната и чужбина, на едро и дребно с кожени изделия, кожени и пластмасови материали, изкуствена кожа, куфари, чанти, сакове, малки чанти, портмонета, портфейли, колани, ръкавици, облекла, обувки, и всякакви други продукти и стоки, без ограничения; Търговско представителство и посредничество; покупко-продажби и отдаване под наем на недвижими имоти, моторни превозни средства, както и извършването на всякакви други търговски дейности, които не са забранени от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.
+ Производство и търговия в страната и чужбина, на едро и дребно с кожени изделия, кожени и пластмасови материали, изкуствена кожа, куфари, чанти, сакове, малки чанти, портмонета, портфейли, колани, ръкавици, облекла, обувки, и всякакви други продукти и стоки, без ограничения; Търговско представителство и посредничество; покупко-продажби и отдаване под наем на недвижими имоти, моторни превозни средства, както и извършването на всякакви други търговски дейности, които не са забранени от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.

2017-01-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204384073 на основание друго от ЗДДС

2019-12-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, Коста Лулчев, 10, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Любен Каравелов, 14, ет. 1

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма