Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОСТРЕШКИ БРАТЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204384536
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 22, 2016 10:46
Наименование
ОСТРЕШКИ БРАТЯ
Транслитерация
OSTRESKI BRATY LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. МЕРМЕР КАМЪК, 15 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно с всички видове стоки; складова дейност; ресторантьорство и хотелиерство; авто-сервизна дейност; оказионна търговия; реклама; козметични и фризьорски услуги; транспортна, с... Търговия на едро и дребно с всички видове стоки; складова дейност; ресторантьорство и хотелиерство; авто-сервизна дейност; оказионна търговия; реклама; козметични и фризьорски услуги; транспортна, спедиторска и куриерска дейност в страната и в чужбина; внос, износ, реекпорт; посредническа дейност; строителна и предприемаческа дейност; производство и търговия на селскостопанска и земеделска продукция от растителен и животински произход; туристическа дейност; всички други дейности, незабранени от закона. За дейности за които се изисква лиценз или разрешително ще се упражняват след издаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМЧО РАДЕВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Управител: ДИМЧО РАДЕВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДИМЧО РАДЕВ ИВАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОСТРЕШКИ БРАТЯ ЕООД на латиница "OSTRESKI BRATY LTD" с ЕИК/ПИК 204384536 е основана на 22 Декември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2016-12-22
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. МЕРМЕР КАМЪК, 15
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. МЕРМЕР КАМЪК, 15
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с всички видове стоки; складова дейност; ресторантьорство и хотелиерство; авто-сервизна дейност; оказионна търговия; реклама; козметични и фризьорски услуги; транспортна, спедиторска и куриерска дейност в страната и в чужбина; внос, износ, реекпорт; посредническа дейност; строителна и предприемаческа дейност; производство и търговия на селскостопанска и земеделска продукция от растителен и животински произход; туристическа дейност; всички други дейности, незабранени от закона. За дейности за които се изисква лиценз или разрешително ще се упражняват след издаването им.
+ Търговия на едро и дребно с всички видове стоки; складова дейност; ресторантьорство и хотелиерство; авто-сервизна дейност; оказионна търговия; реклама; козметични и фризьорски услуги; транспортна, спедиторска и куриерска дейност в страната и в чужбина; внос, износ, реекпорт; посредническа дейност; строителна и предприемаческа дейност; производство и търговия на селскостопанска и земеделска продукция от растителен и животински произход; туристическа дейност; всички други дейности, незабранени от закона. За дейности за които се изисква лиценз или разрешително ще се упражняват след издаването им.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма