Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДМ КОЗМЕТИКС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204385428
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 22, 2016 15:10
Наименование
ДМ КОЗМЕТИКС
Транслитерация
"DM COSMETICS" Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул."Проф.Христо Вакарелски", 11А Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговска дейност в страната и в чужбина с козметично и фризьорско оборудване, козметични продукти и материали, инструменти и апаратура; Извършване на козметични и фризьорски услуги, процедури з... Търговска дейност в страната и в чужбина с козметично и фризьорско оборудване, козметични продукти и материали, инструменти и апаратура; Извършване на козметични и фризьорски услуги, процедури за лице и тяло, масажи, маникюр, педикюр, грим, спа процедури и др. Отдаване под наем на козметична апаратура и машини; Обучение за работа с козметична апаратура и машини; Сделки с недвижими имоти, брокерска дейност, проектиране, строителство и ремонтни дейности; Транспортна дейност; Консултантска дейност, търговско посредничество и представителство, рекламни услуги, както и всички дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТРИНА АНАСТАСОВА МЕЗЕКЛИЕВА (свързан с 6 фирми)
Управител: ДИМИТРИНА АНАСТАСОВА МЕЗЕКЛИЕВА (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТРИНА АНАСТАСОВА МЕЗЕКЛИЕВА (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДМ КОЗМЕТИКС ЕООД на латиница ""DM COSMETICS" Ltd" с ЕИК/ПИК 204385428 е основана на 22 Декември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДМ КОЗМТИКС", но на 30 Декември 2016 година то бива сменено на сегашното "ДМ КОЗМЕТИКС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-12-22
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул."Проф.Христо Вакарелски", 11А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул."Проф.Христо Вакарелски", 11А
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност в страната и в чужбина с козметично и фризьорско оборудване, козметични продукти и материали, инструменти и апаратура; Извършване на козметични и фризьорски услуги, процедури за лице и тяло, масажи, маникюр, педикюр, грим, спа процедури и др. Отдаване под наем на козметична апаратура и машини; Обучение за работа с козметична апаратура и машини; Сделки с недвижими имоти, брокерска дейност, проектиране, строителство и ремонтни дейности; Транспортна дейност; Консултантска дейност, търговско посредничество и представителство, рекламни услуги, както и всички дейности, незабранени от закона.
+ Търговска дейност в страната и в чужбина с козметично и фризьорско оборудване, козметични продукти и материали, инструменти и апаратура; Извършване на козметични и фризьорски услуги, процедури за лице и тяло, масажи, маникюр, педикюр, грим, спа процедури и др. Отдаване под наем на козметична апаратура и машини; Обучение за работа с козметична апаратура и машини; Сделки с недвижими имоти, брокерска дейност, проектиране, строителство и ремонтни дейности; Транспортна дейност; Консултантска дейност, търговско посредничество и представителство, рекламни услуги, както и всички дейности, незабранени от закона.

2016-12-30
Промяна наименование
Името се сменя от ДМ КОЗМТИКС на ДМ КОЗМЕТИКС

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма