Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИНКЕЛО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204385474
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204385474 от 2017-06-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 22, 2016 15:24
Наименование
ВИНКЕЛО
Транслитерация
Vinkelo PLtd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, ул. Св. Св. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, 1Б Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ПРОИЗВОДСТВО, ПРОЕКТИРАНЕ, ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И ЕДРО И ПРОДАЖБА НА МЕБЕЛИ /МАСИ, СТОЛОВЕ, ЛЕГЛА И ДP./, ВНОС И ИЗНОС, СПЕДИЦИОННА И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ И ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ... ПРОИЗВОДСТВО, ПРОЕКТИРАНЕ, ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И ЕДРО И ПРОДАЖБА НА МЕБЕЛИ /МАСИ, СТОЛОВЕ, ЛЕГЛА И ДP./, ВНОС И ИЗНОС, СПЕДИЦИОННА И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ И ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО МЕЖДУНАРОДЕН АВТОМОБИЛЕН ТРАНСПОРТ; ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ, ИМПОРТ, ЕКСПОРТ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО; ВНОС И ИЗНОС; КОМИСИОННА И ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ВСЯКАКЪВ ДРУГ ВИД ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА, КАТО ДЕЙНОСТТА ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИЛЕН МИЛЧОВ ВЪРБАНОВ (свързан с 3 фирми)
Управител: МИЛЕН МИЛЧОВ ВЪРБАНОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИЛЕН МИЛЧОВ ВЪРБАНОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИНКЕЛО ЕООД на латиница "Vinkelo PLtd." с ЕИК/ПИК 204385474 е основана на 22 Декември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Видин, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - April 24, 2020 15:58

Хронология

2016-12-22
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, ул. Св. Св. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, 1Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, ул. Св. Св. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, 1Б
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО, ПРОЕКТИРАНЕ, ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И ЕДРО И ПРОДАЖБА НА МЕБЕЛИ /МАСИ, СТОЛОВЕ, ЛЕГЛА И ДP./, ВНОС И ИЗНОС, СПЕДИЦИОННА И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ И ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО МЕЖДУНАРОДЕН АВТОМОБИЛЕН ТРАНСПОРТ; ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ, ИМПОРТ, ЕКСПОРТ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО; ВНОС И ИЗНОС; КОМИСИОННА И ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ВСЯКАКЪВ ДРУГ ВИД ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА, КАТО ДЕЙНОСТТА ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
+ ПРОИЗВОДСТВО, ПРОЕКТИРАНЕ, ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И ЕДРО И ПРОДАЖБА НА МЕБЕЛИ /МАСИ, СТОЛОВЕ, ЛЕГЛА И ДP./, ВНОС И ИЗНОС, СПЕДИЦИОННА И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ И ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО МЕЖДУНАРОДЕН АВТОМОБИЛЕН ТРАНСПОРТ; ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ, ИМПОРТ, ЕКСПОРТ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО; ВНОС И ИЗНОС; КОМИСИОННА И ПРЕДПРИЕМАЧЕСКА ДЕЙНОСТ; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ВСЯКАКЪВ ДРУГ ВИД ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА, КАТО ДЕЙНОСТТА ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.

2017-06-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204385474 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма