Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Студио Петров 88 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204386373
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 23, 2016 11:06
Наименование
Студио Петров 88
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, Никола Петков, 1, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Дейности и услуги в сферата на електронните съобщения, телекомуникациите и технологиите за обмен и пренос на информация; Изготвяне на телевизионни репортажи; изготвяне на рекламни клипове и материал... Дейности и услуги в сферата на електронните съобщения, телекомуникациите и технологиите за обмен и пренос на информация; Изготвяне на телевизионни репортажи; изготвяне на рекламни клипове и материали, изготвяне на статии за средствата за масово осведомяване; изграждане и поддържане на публичен имидж; фотографска дейност, изготвяне на рекламни материали, видео заснемане, производство на филми и албуми, търговия на стоки, иновационна и консултантска дейност в сферата на електронните съобщения и сигурността на електронните съобщителни мрежи; рекламни и маркетингови услуги; търговско представителство и посредничество; транспортно-спедиторска дейност и логистика (след издаване на съответните разрешения, лицензи и лицензни за всяка от горепосочените дейности), както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЦВЕТОМИР ПЕТРОВ ПЕТРОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЦВЕТОМИР ПЕТРОВ ПЕТРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Студио Петров 88 ЕООД с ЕИК/ПИК 204386373 е основана на 23 Декември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ловеч, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2016-12-23
Регистрация на фирмата

2021-09-08
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- фотографска дйност,изготвяне на рекламни материали,видеозаснеман,производство на филми и албуми,търговия на стоки и търговско прдставителство,както и всички други дйности,разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.
+ Фотографска дейност, изготвяне на рекламни материали, видео заснемане, производство на филми и албуми, търговия на стоки и търговско представителство, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.

2023-09-13
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Фотографска дейност, изготвяне на рекламни материали, видео заснемане, производство на филми и албуми, търговия на стоки и търговско представителство, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.
+ Дейности и услуги в сферата на електронните съобщения, телекомуникациите и технологиите за обмен и пренос на информация; Изготвяне на телевизионни репортажи; изготвяне на рекламни клипове и материали, изготвяне на статии за средствата за масово осведомяване; изграждане и поддържане на публичен имидж; фотографска дейност, изготвяне на рекламни материали, видео заснемане, производство на филми и албуми, търговия на стоки, иновационна и консултантска дейност в сферата на електронните съобщения и сигурността на електронните съобщителни мрежи; рекламни и маркетингови услуги; търговско представителство и посредничество; транспортно-спедиторска дейност и логистика (след издаване на съответните разрешения, лицензи и лицензни за всяка от горепосочените дейности), както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма