Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГОРА - ОЙЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204387589
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204387589 от 2017-09-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 27, 2016 11:44
Наименование
ГОРА - ОЙЛ
Транслитерация
GORA-OIL
Оборот
201,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
4 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. Алеко Константинов, 8 Виж на картата
Има 15 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
01.28 - Отглеждане на подправки, етеричномаслени и лечебни растения
Предмет на дейност
Производство, преработка и търговия с растителна и животинска селскостопанска продукция. Производство, преработка и търговия на етерични масла, технологии и ноу-хау от и за селското стопанство, ... Производство, преработка и търговия с растителна и животинска селскостопанска продукция. Производство, преработка и търговия на етерични масла, технологии и ноу-хау от и за селското стопанство, посредническа дейност, външнотърговска дейност. Преработка на отпадъчни продукти от растителен и животински произход. Покупко-продажба на недвижими имоти, цялостно строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, всички видове търговска дейност в Р.България и чужбина, отдаване под наем на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество, покупка на предприятия, обекти и обособени части от тях, покупка на дялове и акции, земеделие, търговия с промишлени стоки, полуфабрикати, суровини, материали, оборудване, резервни части, транспортна и строителна техника, МПС, покупка на стоки и други вещи с цел тяхната продажба в първоначален преработен или обработен вид , производство, преработка и търговия със стопанска продукция, външнотърговска дейност, реекспорт, превоз на пътници и товари в страната и чужбина, както и свързаните с това товаро-разтоварителни дейности, спедиционна, складова и лизингова дейност, комисионна дейност, експлоатация на административни сгради, рекламна дейност, продажба на електронни изделия, части за тях и други стоки собствено производство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ярослав Димов Христов (свързан с 9 фирми)
Управител: Ярослав Димов Христов (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Ярослав Димов Христов (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 201,000 76.32% - -
2020 114,000 - -
2019 0 138,000 -

Служители

Година
Служители
2021 4

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГОРА - ОЙЛ ЕООД на латиница "GORA-OIL" с ЕИК/ПИК 204387589 е основана на 27 Декември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 201,000 лв.

Хронология

2016-12-27
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. Алеко Константинов, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. Алеко Константинов, 8
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Производство, преработка и търговия с растителна и животинска селскостопанска продукция. Производство, преработка и търговия на етерични масла, технологии и ноу-хау от и за селското стопанство, посредническа дейност, външнотърговска дейност. Преработка на отпадъчни продукти от растителен и животински произход. Покупко-продажба на недвижими имоти, цялостно строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, всички видове търговска дейност в Р.България и чужбина, отдаване под наем на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество, покупка на предприятия, обекти и обособени части от тях, покупка на дялове и акции, земеделие, търговия с промишлени стоки, полуфабрикати, суровини, материали, оборудване, резервни части, транспортна и строителна техника, МПС, покупка на стоки и други вещи с цел тяхната продажба в първоначален преработен или обработен вид ,производство, преработка и търговия със стопанска продукция, външнотърговска дейност, реекспорт, превоз на пътници и товари в страната и чужбина, както и свързаните с това товаро-разтоварителни дейности, спедиционна, складова и лизингова дейност, комисионна дейност, експлоатация на административни сгради, рекламна дейност, продажба на електронни изделия, части за тях и други стоки собствено производство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Производство, преработка и търговия с растителна и животинска селскостопанска продукция. Производство, преработка и търговия на етерични масла, технологии и ноу-хау от и за селското стопанство, посредническа дейност, външнотърговска дейност. Преработка на отпадъчни продукти от растителен и животински произход. Покупко-продажба на недвижими имоти, цялостно строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, всички видове търговска дейност в Р.България и чужбина, отдаване под наем на недвижими имоти, търговско представителство и посредничество, покупка на предприятия, обекти и обособени части от тях, покупка на дялове и акции, земеделие, търговия с промишлени стоки, полуфабрикати, суровини, материали, оборудване, резервни части, транспортна и строителна техника, МПС, покупка на стоки и други вещи с цел тяхната продажба в първоначален преработен или обработен вид ,производство, преработка и търговия със стопанска продукция, външнотърговска дейност, реекспорт, превоз на пътници и товари в страната и чужбина, както и свързаните с това товаро-разтоварителни дейности, спедиционна, складова и лизингова дейност, комисионна дейност, експлоатация на административни сгради, рекламна дейност, продажба на електронни изделия, части за тях и други стоки собствено производство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2017-09-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204387589 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма