Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ф- Башева ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204387735
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 27, 2016 13:50
Наименование
Ф- Башева
Транслитерация
"F- Basheva" EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Малко село Виж на картата
Има 20 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
4671 - Търговия на дребно с твърди, течни и газообразни горива.
Предмет на дейност
Търговия на едро с твърди, течни и газообразни горива и подобни продукти. Търговия на дребно с твърди, течни и газообразни горива и подобни продукти. Покупко - продажба на всякакъв вид стоки с цел... Търговия на едро с твърди, течни и газообразни горива и подобни продукти. Търговия на дребно с твърди, течни и газообразни горива и подобни продукти. Покупко - продажба на всякакъв вид стоки с цел печалба. Юридическо консултиране и представителство /без процесуално представителство/ на ФЛ и ЮЛ пред държавни органи и институции. Комплект административни услуги. Сделки с недвижими имоти, търговско представителство и посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти. Посредническа дейност при застраховане и всякакъв вид друга посредническа дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ФАТМЕ ХЮСЕИНОВА БАШЕВА (свързан с 2 фирми)
Управител: ФАТМЕ ХЮСЕИНОВА БАШЕВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ФАТМЕ ХЮСЕИНОВА БАШЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ф- Башева ЕООД на латиница ""F- Basheva" EOOD" с ЕИК/ПИК 204387735 е основана на 27 Декември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Ф-Башева", но на 9 Юли 2020 година то бива сменено на сегашното "Ф- Башева". Седалището на компанията се намира в с. Малко село, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2016-12-27
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Малко село
+ БЪЛГАРИЯ, с. Малко село
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Търговия на дребно с твърди, течни и газообразни горива и подобни продукти. Покупко - продажба на всякакъв вид стоки с цел печалба. Всички други дейности, незабранени от закон.
+ Търговия на дребно с твърди, течни и газообразни горива и подобни продукти. Покупко - продажба на всякакъв вид стоки с цел печалба. Всички други дейности, незабранени от закон.

2020-07-09
Промяна наименование
Името се сменя от Ф-Башева на Ф- Башева
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Малко село
+ БЪЛГАРИЯ, с. Малко село
Промяна предмет на дейност
- Търговия на дребно с твърди, течни и газообразни горива и подобни продукти. Покупко - продажба на всякакъв вид стоки с цел печалба. Всички други дейности, незабранени от закон.
+ Търговия на едро с твърди, течни и газообразни горива и подобни продукти. Търговия на дребно с твърди, течни и газообразни горива и подобни продукти. Покупко - продажба на всякакъв вид стоки с цел печалба. Юридическо консултиране и представителство /без процесуално представителство/ на ФЛ и ЮЛ пред държавни органи и институции. Комплект административни услуги. Сделки с недвижими имоти, търговско представителство и посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти. Посредническа дейност при застраховане и всякакъв вид друга посредническа дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма