Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БОЛКАН ДАЙМЪНД ТУУЛС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204388011
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 27, 2016 15:52
Наименование
БОЛКАН ДАЙМЪНД ТУУЛС
Транслитерация
BALKAN DIAMOND TOOLS LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 110, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 33 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговия на уреди и инструменти за промишлеността; Закупуване, преработка и търговия на едро и дребно на всякакви стоки и продукти в страната и чужбина; Комисионна, спедиционна, ... Производство и търговия на уреди и инструменти за промишлеността; Закупуване, преработка и търговия на едро и дребно на всякакви стоки и продукти в страната и чужбина; Комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; Търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни фирми; Консултански услуги; Транспортна дейности и превозни услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона; Дейностите, за които се изискват лицензиране или сертифициране, ще се извършват след получаване на съответния лиценз или сертификат по установения от закона ред. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Емил Борисов Кузов (свързан с 2 фирми)
Управител: Емил Борисов Кузов (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Юки Шиау 30.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Емил Борисов Кузов 30.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Юки Шиау 30.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Емил Борисов Кузов 30.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
60 лева (60 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БОЛКАН ДАЙМЪНД ТУУЛС ООД на латиница "BALKAN DIAMOND TOOLS LTD." с ЕИК/ПИК 204388011 е основана на 27 Декември 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 60 лева.

Хронология

2016-12-27
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 110, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 110, вх. Б, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ООД
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия на уреди и инструменти за промишлеността; Закупуване, преработка и търговия на едро и дребно на всякакви стоки и продукти в страната и чужбина; Комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; Търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни фирми; Консултански услуги; Транспортна дейности и превозни услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона; Дейностите, за които се изискват лицензиране или сертифициране, ще се извършват след получаване на съответния лиценз или сертификат по установения от закона ред.
+ Производство и търговия на уреди и инструменти за промишлеността; Закупуване, преработка и търговия на едро и дребно на всякакви стоки и продукти в страната и чужбина; Комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; Търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни фирми; Консултански услуги; Транспортна дейности и превозни услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона; Дейностите, за които се изискват лицензиране или сертифициране, ще се извършват след получаване на съответния лиценз или сертификат по установения от закона ред.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма