Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Мажор 4 Рекърдс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204389241
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 29, 2016 09:46
Наименование
Мажор 4 Рекърдс
Транслитерация
Major 4 Records Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, 105, ет. 4 Виж на картата
Предмет на дейност
Запис, издаване и разпространение на музика, аудио и видео продукти и произведения, продуцентска дейност и промотиране, медийно планиране и маркетинг, придобиване, регистриране и управлени... Запис, издаване и разпространение на музика, аудио и видео продукти и произведения, продуцентска дейност и промотиране, медийно планиране и маркетинг, придобиване, регистриране и управление на авторски и сродните им права и други права върху интелектуална собственост, консултантска дейност, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона, като дейностите, за които се изисква лиценз или разрешение, ще се извършват след снабдяването с такива. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Димитър Трифонов Маринов (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Димитър Трифонов Маринов (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Мажор 4 Рекърдс ЕООД на латиница "Major 4 Records Ltd." с ЕИК/ПИК 204389241 е основана на 29 Декември 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЧАТ КАРД", но на 8 Юни 2021 година то бива сменено на сегашното "Мажор 4 Рекърдс". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-12-29
Регистрация на фирмата

2021-06-08
Промяна наименование
Името се сменя от ЧАТ КАРД на Мажор 4 Рекърдс
Промяна предмет на дейност
- Разработване, проектиране, посредничество, търговия, продажба и управление на ИТ проекти и системи, мрежи и софтуер, както и програмни продукти, включително предоставяне на сервизни услуги; консултации и обучение в областта на информатиката, информационните технологии и работата с изчислителни системи, мрежи и софтуер, представителство и посреднически услуги при осъществяване на различни видове сделки във всички сфери и отрасли на стопанска дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Запис, издаване и разпространение на музика, аудио и видео продукти и произведения, продуцентска дейност и промотиране, медийно планиране и маркетинг, придобиване, регистриране и управление на авторски и сродните им права и други права върху интелектуална собственост, консултантска дейност, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона, като дейностите, за които се изисква лиценз или разрешение, ще се извършват след снабдяването с такива.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма