Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ДЕНТАЛНА ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА ЗВЕЗДА 2020 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204403381
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 11, 2017 09:16
Наименование
САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ДЕНТАЛНА ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА ЗВЕЗДА 2020
Транслитерация
SELF MEDICAL-DIAGNOSTIC LABORATORY FOR DENTAL IMAGING DIAGNOSTICS ZVEZDA 2020
Оборот
3,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ДОНДУКОВ, 11, ет. 6 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
8690 - ДРУГИ ДЕЙНОСТИ ПО ХУМАННО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ
Предмет на дейност
Осъществяване на дейност като самостоятелна медико-диагностична лаборатория за дентална образна диагностика чрез извършване на специализирани образни изследвания в областта на денталната медицина, к... Осъществяване на дейност като самостоятелна медико-диагностична лаборатория за дентална образна диагностика чрез извършване на специализирани образни изследвания в областта на денталната медицина, както н извършване на търговски сделки, които са необходими за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и обслужване на пациентите, като при установен със закон или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, същата ще се извършва след получаване на съответното разрешение за това. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АБДУЛ-КАДЕР САИД МУСТАФА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АЛАА АУАД МУЗАХИМ АЛ САМАРРАЙЕ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 3,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ДЕНТАЛНА ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА ЗВЕЗДА 2020 ЕООД на латиница "SELF MEDICAL-DIAGNOSTIC LABORATORY FOR DENTAL IMAGING DIAGNOSTICS ZVEZDA 2020" с ЕИК/ПИК 204403381 е основана на 11 Януари 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗВЕЗДА 2020", но на 26 Октомври 2018 година то бива сменено на сегашното "САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ДЕНТАЛНА ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА ЗВЕЗДА 2020". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 3,000 лв.

Хронология

2017-01-11
Регистрация на фирмата

2018-10-26
Промяна наименование
Името се сменя от ЗВЕЗДА 2020 на САМОСТОЯТЕЛНА МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ДЕНТАЛНА ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА ЗВЕЗДА 2020
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 30, вх. В, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ДОНДУКОВ, 11, ет. 6
Промяна предмет на дейност
- търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.
+ Осъществяване на дейност като самостоятелна медико-диагностична лаборатория за дентална образна диагностика чрез извършване на специализирани образни изследвания в областта на денталната медицина, както н извършване на търговски сделки, които са необходими за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и обслужване на пациентите, като при установен със закон или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, същата ще се извършва след получаване на съответното разрешение за това.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма