Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

У - ВМС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204406801
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 12, 2017 13:47
Наименование
У - ВМС
Транслитерация
"U VMS" Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ул. Кресна, 21, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Обучение на водачи на моторни превозни средства/МПС/, обучение на лица занимаващи се с превоз на опасни товари; обучение на водачи на автомобили за превоз на пътници и товари; организиране и провежд... Обучение на водачи на моторни превозни средства/МПС/, обучение на лица занимаващи се с превоз на опасни товари; обучение на водачи на автомобили за превоз на пътници и товари; организиране и провеждане на курсове за придобиване на професионална квалификация в областта на превоза на пътници и товари; обучение за придобиване на провоспособност за работа със земеделска и горска техника; търговска дейност в страната и чужбина с всички разрешени от закона стоки, в първоначален, обработен или преработен вид; търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица; посредничество и комисионерство; производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска прудукция; търговия с резерви части за лекотоварни и тежкотоварни автомобили; предоставяне на автомобили под наем (рент-а-кар); транспортна дейност със собствен или нает транспорт (таксиметрови услуги); дейности по Закона за туризма, в т.ч. хотелиерство, ресторантьорство, туроператорска дейност, както и всякаква друга дейност, разрешена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕНТИН ИВАНОВ ВЕЛИКОВ (свързан с 2 фирми)
Управител: СТАНЧО ХРИСТОВ КЬОСЕВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: СТАНЧО ХРИСТОВ КЬОСЕВ 990.00 лв - 33.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: МЛАДЕН СТАНЧЕВ СТАНЧЕВ, ВАЛЕНТИН ИВАНОВ ВЕЛИКОВ, СТАНЧО ХРИСТОВ КЬОСЕВ 30.00 лв - 1.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: МЛАДЕН СТАНЧЕВ СТАНЧЕВ 990.00 лв - 33.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ВАЛЕНТИН ИВАНОВ ВЕЛИКОВ 990.00 лв - 33.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
3,000 лева (3,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма У - ВМС ООД на латиница ""U VMS" Ltd" с ЕИК/ПИК 204406801 е основана на 12 Януари 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Разград, а началният внесен капитал е в размер на 3,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2017-01-12
Регистрация на фирмата

2017-05-10

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма